TEMAN SETIA

Tawaran Istimewa Untuk Pembaca Blog Ini

ASSALAMUALAIKUM.....



       Hello readers....korang pernah shopping dekat Tudung2u tak?kalau belum aku suggest kan korang shopping dekat situ..sebab tudung dia sangat cantik dan harga berpatutan...shawl labuh,tudung bawal,bawal plain,tudung awning...semua ada tau...half moon dengan brooch pun ada uolls...








        Semua cantik kan tudung dekat sini...tue baru sikit..belum cekidaut semua lagi...memang rambang mata cik kiah..rasa macam nak rembat jer semua....dan dan untuk khas untuk pembaca blog nie...uolls akan dapat diskaun sebanyak 15% untuk pembelian di tudung2u..diulangi 15%...hoii sapa nak bagi senang-senang diskaun macam tue kan...uolls cuma perlu sertakan kod di bawah nie masa pembelian...


AJV2013

sah sehingga 30 November 2013 

korang boleh shopping di sini





TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

Ainim Suju said...

nanti akak tengok ya

Azhafizah Md Nor said...

thank you! jap lagi nak singgah sana

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216