TEMAN SETIA

Cashout 8share Kali Ke-5

ASSALAMUALAIKUM......



       Hello readers...alhamdulillah dapat email dari 8share yang cashout hari tu dah pun masuk...memang 8share nie terbaik lah sebab menepati janji..sekarang kalau korang join 8share korang boleh cashout on 15th haribulan setiap bulan...dalam masa seminggu duit tu akan terus masuk ke akaun korang...





       Bila duit dah masuk keakaun korang..korang akan dapat email macam nie...lepas tu boleh la check akaun bank..memang betul tau duit masuk...hehe....kerja senang..share jer iklan..dan tunggu earning masuk...lagi rajin share...lagi banyak lah earning yang korang dapat...ha sapa tak mau macam tu kan..so cepat-cepat lah join 8share sekarang dan rasailah pengalaman menarik dengan 8share...daftar sekarang secara percuma di SINI...

*nota NT :: minggu yang agak sibuk

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216