TEMAN SETIA

Rekaan Eksklusif Dari Zalora

ASSALAMUALAIKUM....       Hello readers.....Pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun 2014 dan pastinya ramai kawan-kawan yang berbangsa Cina sudah mula buat persiapan untuk menyambut Tahun Baru Cina pada 31 Januari ini. Tak kurang juga dengan bangsa-bangsa lain yang tak mahu ketinggalan untuk shopping sakan. Maklumlah, setiap kali musim perayaan kita akan disajikan dengan pelbagai diskaun menggila daripada semua jenama-jenama tempatan mahupun antarabangsa.


Zalora juga tak mahu ketinggalan dalam menawarkan pelbagai tawaran hebat untuk semua. Daripada koleksi kasut, dress, handbags, aksesori dan macam-macam lagi. Semuanya dengan harga yang murah dan berbaloi-baloi! As we know, memang banyak pilihan jenama yang terdapat di Zalora and one of their brands is Ezra. Penah beli apa-apa daripada Ezra?

p/s : Koleksi kasut daripada Ezra memang the bomb!Well, selain kasut.. Ezra juga menyediakan pelbagai baju dan dress yang cun-melecun untuk koleksi this Chinese New Year J Jemu dengan warna merah? Atau terlalu banyak koleksi baju berwarna merah? Dapatkan koleksi pakaian wanita daripada Ezra sekarang. Ezra menyediakan pelbagai pilihan warna dengan rekaan yang sangat gorgeous!           Dapatkan juga koleksi aksesori dan handbags daripada Ezra yang teramatlah cantik! Harga juga sangat berpatutan dan dijamin memenuhi citarasa anda. Padankan dengan mana-mana pakaian kegemaran anda dan pastinya bakal mencuri perhatian ramai. Sounds tempting right? So ladies, what are you waiting for? Kunjungi  Zalora’s Chinese New Year Collection 2014 .Mereka menyediakan penghantaran percuma dan pemulangan juga secara percuma selama 30 hari untuk kemudahan anda J

*nota NT :: rasa macam nak rembat jugak baju nie

        

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

Atiqah Wadiah said...

Zalora..onlineshop yg x asing lg...semua ada situ..weeeee

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216