TEMAN SETIA

GA Pertama 2014 PariPariPutih

ASSALAMUALAIKUM....



        Hello readers...disebabkan entry terbaru baru dalam proses draf so aku join dulu lah GA yang dikendalikan oleh akak PPP kita nie ha....



klik banner untuk join


Syarat-syarat GA :


1 - Follow blog PariPariPutih *done
2 - Add PariPariPutih di FB https://www.facebook.com/noor.zaime & LIKE page          https://www.facebook.com/pages/BLOG-Paripariputih-Memang-Layan/169967909765290 *done
3 - Masukkan blog PariPariPutih dalam bloglist korang *done
4 - Buat satu entri mengenai GA (menggunakan tajuk di atas) dan back-link ke komen entri ni *done
5 - Dalam entri perlu ada Banner GA 2014 PPP (copy di atas). *done
6 - Last sekali di muka bawah dengan tidak lebih dari 100 patah perkataan sila sambung ayat ini:
     Blog PariPariPutih best sebab..................


       Ok last but not least...sesi membodek tuan blog...ekekeke*tuan blog suka gelak gini

        Blog PariPariPutih best sebab first sekali aku suka tuan blog...haha sebab akak PPP nie sporting to the max...boleh tak tido kalau komen dengan dia dekat fb..memang sporting habis..satu lagi dia suka bagi banyak sangat nasihat yang aku rasa sangat berguna..entry-entry dekat blog pun tak boring then cara penulisan kena dengan tekak..kira kalau baca ayat first tak rasa macam nak tutup tab...memang first ayat korang akan rasa nak baca sampai the end of entry..satu lagi akak PPP nie comel rasa nak cubit jer pipi..kbye.. (95 patah perkataan)

       Itu saja dari saya....sekian


*nota NT :: ayuh join ghamai-ghamai 

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

Nuzime Si Pari Pari Putih said...

Amboi... mcm berkenan pulak aku tengok n3 ko ni kan??? Ekeke mekaceh join ko tunggu dah lihat la t ek

Budu Bilis said...

singgah melawar dari GA yang sama :D
http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

shahida rahim said...

gud luck!btw follow sini dan dari GA yg sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/01/ga-pertama-2014-paripariputih.html

Lowongan Kerja CPNS said...

Congrats untuk yang menang ya :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216