TEMAN SETIA

Addicted Sangat Konon

ASSALAMUALAIKUM......




        Hello readers.....entry ini ditaip sambil memakai contact lens hanya sebelah mata sebab lagi sebelah aku rendam lekat habuk mende tah...jadah betul...tak pasal aku kena lari balik rumah...pedih kau...haha motif sangat start entry cerita pasal contact lens...aku soran jer pakai contact lens kat dunia nie muehehe



        Aku cuma nak bagitau jer aku teraddict dengan lagu nie sekarang haha...nak gak cerita..lantak la nak cakap syok sendiri or whatever...blog gua...gua punya suka...






        Hoii...haha...lantak la dia punya video klip teruk ka pelik ka...aku pasang dekat hp bukan nampak pun videoklip hoho...nie pun aku minat lepas tengok video budak shazreen ni







        Ha nie....aku rasa kan lagu ni dah lama....sebab tengok video taylor swift tu pun dah 1 month ago.....ketinggalan nya aku....lantak la...yang aku tahu celik mata dari tidur jer aku akan capai fon....play lagu nie pastu nari sorang-sorang macam orang gila dalam bilik...kengkonon semangat pagi la walaupun time aku bangun tu matahari dah terpacak atas kepala kan....lagu Chandelier tu pun aku baru kewujudan dia lepas tengok video Shazreen nie....bye





*nota NT :: korang minat lagu apa?



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

Ainim Suju said...

kurang layan lagu omputih dah..so xtau pun ada lagu tu

Sara Liyana said...

Sorry menyelit disini http://azraalyana.blogspot.com/2014/10/first-segmen-sara-liyana.html jemput join

Ismi Ana said...

Hoho...ana paling febret lagu encik mimpi je. Lalala~

yoorin melacolea said...

ahaaa..samalaaa..sebab si faz dgn syu ni berbidio, baru laa tau.. hahahhaa..

simistik said...

hi sy baru nk active berblogging.dah follow awk..follow me back ye... tq :)

Lea IsNawi said...

dh lama x layan lagu baru ni

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216