TEMAN SETIA

Nak Lompat Boleh??

ASSALAMUALAIKUM....





        Hello readers....lama gila hoii tak update blog nie..memang terlampau busy dah hujung-hujung sem nie...tapi tapi sekarang dah boleh lompat-lompat dah horay horay even tak final exam lagi...sebab???ha nie sebab nya....





         Wooiiii final project dah settle...gila best..mesti ramai cakap final projek ja kot nak kecoh-kecoh..hoii tahu tak betapa menderitanya liku-liku hidup selagi benda nie tak siap...penentu diploma tau uolls..kena siapkan proposal...presentation..brochure..beli barang...welding...pastu make sure projek boleh berfungsi..hoii gigih jugak 6 bulan buat benda nie...bila dah settle memang rasa lepas satu penderitaan..aku tak kisah la even final exam belum lepas...tapi lepas yang ni memang tenang dah...tak payah nak fikir susah payah cari duit untuk siapkan benda nie...tak payah nak kira berapa jam jer dapat tido dalam sehari



        So kepada junior-junior yang bakal menghadapi final project...mulalah menabung dari sekarang yer...kalau final projek korang bajet dalam Rm300 sila sediakan duit lebih...sebab kita tak tahu apa akan jadi...serius cakap projek aku nie bajet Rm200 pada mula..lepas tu bahan tak sesuai...bahan rosak...at last total bajet dalam Rm700....nampak???so simpan-simpan lah duit yer...susah kalau tak...ok bye....


*nota NT :: nilai segulung diploma


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

nur nabihah yunus said...

Tahniah dah habis final project. Dah boleh tarik nafas sikit hehe :)

Salam perkenalan,

Nabihah
http://nabihahyunus.blogspot.com

Ismi Ana said...

Haiii..lama tak singah sini

Mira Cikcit said...

Wahh.. congrats atas final project.
Btw blogwalking disini.

Jemput singgah blog Mira, ada buat giveaway.
http://miracikcit.blogspot.com/2014/09/mayfair-slimming-and-facial-treatment.html

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216