TEMAN SETIA

Nutox Serum Concentrate

ASSALAMUALAIKUM.....




         Hello readers....macam mana sambutan raya korang tahun ni..ok ke idok...aku tahun nie paling lama rasanya cuti raya sebab ambik cuti sendiri...kahkah...dasar sangat...kuih raya rumah pun ada lagi berbekas-bekas...jemput ler datang habiskan....





        Entry kali nak share rahsia kecantikkan sikit..cantik sangat akak ni uolls sampai nak kongsi rahsia bagai...haha...takde lah aku cuma nak review sikit produk aku baru pakai tak sampai sebulan nie....








           Nutox Serum Concentrate....sebelum ni aku ada review pasal produk nutox nie dalam entry NI....then disebabkan bajet nan hado sebab time tue student lagi...so aku stop pakai apa saja jenis krim pada aku...lagipun memang aku nie pesen tak suka pakai krim sana sini dekat muka sebab rimas....



           
           Sekarang baru lah ada kesedaran sikit nak pulihkan kulit muka nie ha sebab lagi berapa bulan jer dah nak jadi isteri orang...dasar dah nak nikah baru sibuk nak jaga muka...jenis aku ni pulak setahun sekali baru on tv memang tak lah tahu pasal kewujudan benda alah ni....dah tengok iklan baru pergi cari dekat watsons sebab terpengaruh dengan kecantikkan Fazura....tapi aku rasa benda nie dah lama wujud...aku jer ketinggalan...eh ye ke???




           
         Produk Nutox memang best bagi aku sebab sebelum nie pun aku dah cuba memang berkesan...so far serum nie memang ngam dengan kulit muka...rasa lembut jer kulit muka...pergi keje pun muka nampak segar dah tak lagi nampak kusam macam tak mandi seminggu...masa bertunang dulu aku guna serum nie untuk jadi based makeup...makeup sendiri jer uolls memang risau la makeup gugur sebelum rombongan sampai....so memang serum nie berbakti pada aku masa hari tu..kebetulan pulak memang rombongan lambat sampai...nasib la make up aku still ok....




         Aku jatuh cinta dengan Nutox Serum Concentrate sebab tekstur ringan dan cepat meresap...wangi pulak tue...bau Nutox haha...dan design botol kaca dia memang cantik sangat..botol kaca wokeyh...kalau ada bebudak kat rumah tu mohon letak atas almari tinggi sebelum pecah dan RM50 korang melayang....




         Aku beli dengan harga RM55.90 untuk 30ml...ada jer botol kecil dalam rm8 lebih camtu kot tak silap aku tapi memang pakai tak sampai seminggu dah habis...sikit sangat..baik beli botol besar boleh tahan berbulan...korang yang belum cuba tu should try this for your beautiful skin...*tetiba omputih kau...kbye....




*nota NT :: counting month



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

Julia Johari said...

Bagus rupanya nutox ni ye...well done

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216