TEMAN SETIA

Gadjet Murah Di Sini

ASSALAMUALAIKUM!!!


yehhha!!update lagi
memang tamak la gua hari nie
update ja kerja
tak tahu dah nak buat apa
assigment pun siap habis dah
nampak tak gua rajin??
haha


ok gua nak share sikit dengan korang
pasal satu website yang ada gadjet murah
ada PSP,iPhone,galaxy tab
dan semua yang ada
serius nie!!


website dia jual barang secara lelong
kira kita kena bida la harga
sampai habis masa yang dia bagi
nampak??
menarik bukan
tapi sebelum tue korang kenalah register dulu
dan urusan pembelian semua dalam ringgit malaysia


selamat berbida :)

p/s: gua teringin tengok PSP tue..perghh

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

hawiz said...

wahhh....xbrape minat gadjet...huhu

★iela_kiera★ said...

thanks for sharing eyk

mohdhazlan Dreadlock said...

murah !

Pendamba Mawar said...

waw..ni geram ni

era kecik said...

kalo tak klik acane?

Saddila said...

akak cuba dulu . nnt bagi tahu dila okay ke tak :))

cik ayuni said...

nie yg rase x leh duk diam nih..ade gadjet murah

Namee Roslan said...

iphone semua ada kan ! :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216