TEMAN SETIA

Mesej 24/7

ASSALAMUALAIKUM!!!!


hello semua
minggu nie gua rajin sikit nak update blog 
sebab gua cuti sampai selasa depan
tapi cuti pun assigment tak tahuan hala punya banyak
huhu
tapi di kesempatan yang ada
gua boleh la update blog ini secara tulus lagi kudus
*macam ucapan raya ja part nie
ok abaikan


sebelum gua meneruskan lagi bicara
adalah baiknya gua memohon kerjasama dari pihak anda
untuk membantu gua untuk klik SINI dan SINI
kerjasama anda amatlah dihargai
*macam surat rasmi darjah 6 time upsr


ok back to normal
gua nak sembang ja dengan korang hari nie
kahkah
gua yakin semua yang baca entry nie pernah kapel *tak semua
takpun pernah terkapel
atau pernah mengkapelkan dirinya
pernah kan??
ala ngaku ja
gua pun pernah kapel jugak
haha





ok bila korang kapel mesti lah kredit akan habis berjuta
tapi gua kapel kredit tahan lama gila
sebab gua jarang mesej
kol pun kekadang ja
bapak jimat
haha


sebut pasal mesej nie kan
gua ada sorang member yang 24 jam mesej dengan pakwe dia
giler!!!
sampai berak pun bawak hanset
memang tahap gila bayang kritikal dah tue


gua sebenarnya pelik bagi golongan sebegini
diorang tak rasa bosan ker mesej 24 jam
dah la mesej balas pulak dengan jumpa tiap-tiap hari
adoi mak!!


apa yang korang mesej eh hari-hari??
atau hari-hari mesej benda yang sama
oh no..marilah pergi hari-hari...kak nyanyi....
gua sendiri pun paling banyak 10 mesej ja
tu pun bukan hari-hari
rasa bosan lak mesej hari-hari
pastu tak dak topik nak cakap


bagi gua la kan
kalau kapel tak semestinya hari-hari kena mesej
dah la hari-hari...24 jam pulak tue
aiyokk!!!
cukup la sekadar mesej sekali-sekala
tanya khabar
kan lebih best macam tue
percaya cakap gua..mesej jarang-jarang nie rasa dia lagi best
dari mesej hari-hari
tak percaya cuba try..
apa-apa pun lain orang lain pendapat
yer dak??


p/s:: cer kira berapa banyak perkataan 'hari-hari' dalam entry nie


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

10 sayang gua:

cik ery said...

gua mls nk kira la hari2 tu.haha


tp gua setuju gila dgn entry ney.couple2 gak tapi kalo dh 24+1 jam asyik msj.gile bosan.



smbg pon bnde sme

restoran presint zapin said...

hehehe yana x de la smpai 24 jam haha

Nur Atikah said...

klau smpai mcj 24 jam sehari, mmg benda yg sama jelah yg diulang hari2 haha

Aesya Zealous said...

satu msg satu huruf agaknye. HAHA

::Mastura Zakaria:: said...

gua kelam.haha

Muna rahimah said...

8 perkataan HARI . tak ley banyak lagi ke ? haha

muna pun tak suka mesej selalu . benda yg same ditanyanye . "dah makan ? watpe tu ?"

Bosan kot . rasa nak lempang je pakwe tu . eh . NYAMUK pun pandai BERCOUPLE ye ? untunglahhhh !

NYAMUK HIJAU . kbai

hawiz said...

pehh..hihih...siot gitu lor..

Rosalia said...

sy msg time nak tydo je sbb class full giler smpi ke ptg. tak la 24 jam msg:)

Paris Lipton said...

dah lamer gileww x topap kowttttt huhu

Namee Roslan said...

taktaulah, kalau dah syg..banyak benda nk cerita. our routine, our sadness, happy..banyak benda nak update je. tp lain org lain caranya.

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216