TEMAN SETIA

Iklan Khas Dari Volkswagen

ASSALAMUALAIKUM!!!


gua rasa mood raya cina tak habis lagi kan??
kira gua boleh lagi la mintak ampau dekat korang
ada yang nak bagi lagi tak
hewhew


tapi malangnya..
gua dah kena balik kampus habis dari buat entry nie
ala sedih betul
tak sempat nak raya rumah Lee Chong Wei..rumah David Teo
tak sempat nak kumpul angpau manyak-manyak
tak sempat nak bakar mercun lagi *jangan tiru


kalau gua dah balik kampus
bermakna jarang la gua online
maka jarang la gua nak update blog busuk nie
jangan ada pulak yang rindu gua nanti
ok sebelum gua berambus
meh gua share dengan korang iklan CNY dari volkswagen pulak


best kan???
gua suka tengok naga tue keluar
comel!!!
hehe
ok tue saja dari gua
jaga diri semua
tak care..
daa -.-

p/s:: malas nak balik..huhu


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

CekbOlat-bOlat said...

raya cina..semua raya. heh =="

mizmarmalade said...

Selamat kembali ke kampus! hihi.. kiter kat sni bru nk start cuti, heee! :)

Saddila said...

gua akan merindui lu kak :(

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

era kecik said...

comel >.<

:: bulat gitu.. hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216