TEMAN SETIA

Banyaknya Mata Dia

ASSALAMUALAIKUM......




       Hello readers...selamat berbuka semua..alhamdulillah dah sampai 3 ramadhan...dah ada yang ponteng ke belum nie??dah ponteng tak leh kasi duit raya la kan..haha...ok kalau tengok pada entry lepas aku ada cakap aku beli contact lens kan kan???ok untuk entry kali nie aku beli lagi contact lens..kahkah...aku beli jenama freshkon punya...sebab??contact lens yang lepas dah selamat jatuh ke tanah...dah takleh pakai..takut kuman...




        Aku pilih warna Brilliant Brown..sebab dia kalau aku pilih warna pelik2...Apit kata macam mata biawak..herr...tue aku tengah tunggu time nak pakai yang biru aku beli sebelum nie...tak dak keberanian lagi nak makan..takut pulak orang ingat mat saleh sesat dekat bumi kulim nie..herher...so far Freshkon punya lens nie sangat lah best..sampai pakai pun tak rasa uolls....sangat lembut....memang best la tak sakit mata langsung pakai..dan senang terlekat dekat biji mata..dan senang tarik keluar dari biji mata*ngeri pulak ayat nie





        Maka bila pakai jadi la comel gila superb macam nie...see??macam tak pakai lens kan??haaa....Freshkon punya lens idak lerr besar mana pun..lebar lebih kurang anak mata korang juga..so bila pakai nampak natural gitewww...melainkan kalau korang pilih warna yang agak gempak..memang nampak la...harga??RM50 sajeww...kat tempat lain tak tau lah berapa....


       Tapi kalau korang nak beli lens aku suggest beli dekat kedai spek...jangan beli kedai sebarangan..sebab lens nie benda sensitif..tambah pulak nak pakai kat mata kan..jangan memain..mata nie anugerah tak ternilai tau..so kalau korang beli dekat kedai spek ada la sikit pakar yang akan beri tunjuk ajar dekat korang..idak ler sesat yer cik senah..k...lets go to the terawih...bye2

*nota NT : Bermulanya minggu sibuk sedunia



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Dikna said...

Hehe comelnya dia pakai contact lens. Kalau kaler ungu lagi best ! tak pun belang2

Ainim Suju said...

comel.. tapi akak tak berani nak pakai lens walaupun rabun

Keyme Keymoo said...

saya dah lama tak pakai lens, biasa beli freshlook, kalau freshkon macam mata ular,hehe..kalau freshlook mahal sikit tapi colour cantik :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216