TEMAN SETIA

Pisang Salai

ASSALAMUALAIKUM......




        Hello readers...korang minat makan pisang salai tak??aku pun first time makan.....tue pun sebab terjumpa orang jual dekat facebook...aku rasa macam unik dan harga pun murah..terus aku try...



cheese flavour


chocolate flavour


        Ada dua flavour..cheese dengan chocolate..disebabkan orangnya tinggal dekat area aku kerja jadi aku suruh jer dia hantar ke aku..kahkah..pemalas betul...dapat jer benda nie teruskan aku kenduri ramai-ramai dengan kawan-kawan kerja...rasa dia???hoiii sedap tak hengat....rasa macam pisang goreng...pastu rasa chocolate....perghhh makan sekeping tak cukup sebab nipis...sebungkus boleh habis dekat aku....



        Satu paket RM15..dalam tu ada 15 keping...so kira RM1 lah sekeping yer dak???nak beli???nak try??teringin???ha meh order dekat SINI



*nota NT :: balik keje awal..yeayyy


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

5 sayang gua:

Mama Darwiish said...

argggggh tergoda daku dengar chezzz n choc...x pernah makan pisang salai...teringin lah pulok aduyai he

ima salsuzaima said...

pisang salai?? erkkk..1st time tau makanan ni..nampak mcm sedap.. nyum3x..

Azhafizah Md Nor said...

pisnag salai original pernah la makan..tak pernah pulak dengar ade extra flava macma chocolate n cheese ni..nampak sedap je..

Yumida Huda said...

pernah makan
rasa manis sgt
masa tu beli sebungkus rm2, dlm sebungkus ade 5 keping pisang

EZAN IDMA said...

nampak sedpapp

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216