TEMAN SETIA

Wangi-Wangian

ASSALAMUALAIKUM.....




        Hello readers..sihat ke korang??musim hujan dah kembali...nak gi mana pun susah..orang ada motor jer katakan tak berbumbung....so hujung minggu duduk rumah kemas rumah..dan dan bagi memberi semangat untuk aku basuh baju..aku pun belilah natang nie



|
|
|
|
|
\/

       Softan Magic Moments..wangi weyh..aku kalau ada menatang nie memang rajin sikit la basuh baju..sebab nak cium bau dia..kahkah..buruk perangai..dan aku tertarik dengan botol dia....macam bunga rose...dan nie softlan yang terbaru..sengaja rembat botol kecil..kalau aku ambik botol besar bapak nya pun..nanti aku tuang banyak-banyak..maka berlakulah pembaziran di situ dan cepat habis....ambil botol kecil..aku pandai sikit berjimat..ekekeke...tue ja na cerita..bye-bye

*nota NT : rasa macam nak pi travel pulaks


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

♥ Lia Abdillah ♥ said...

hahaha.. lia pon liat sikit bsuh bju.. bsuh kasut pon sme .. haha

btw jemput join ga lia :) kalau xkeberatan lah :)

http://najaha-abdillah.blogspot.com/2013/09/duo-giveaway-by-amilia.html

Yumida Huda said...

aah wangi kalau pakai yg ni
lembut lg pakaian

Ainim Suju said...

memang wangi pun :)

Lelaki said...

betul tu lagi besar lagi cepat habis.

Azhafizah Md Nor said...

fiza pengguna tegar downy mistique yang packaging warna hitam tu..serius wangi :)

fieda.aziz said...

mmg best la wangian yg ni . tp hrge mcm mahal ckit. hehe
p/s: travel rmai2 best ! hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216