TEMAN SETIA

Tudung Bawal Murah

ASSALAMUALAIKUM......




      Hello readers....uolls sihat?iolls is demam...sedeyh weyh..demam pulak time cuti mid sem...tak dapat nak jenjalan..kalau demam saja boleh terima..nie sekali merah-merah segala...nak keluar pun segan...



        Sebelum nie kalau korang perasan..aku ada post pasal promotion tudung2u untuk pembaca blog nie..dan sekali lagi kali nie tudung2u buat promosi lagi..ouhh suka!!!promosi kali nie sangatlah terhad....




        Dapatkan tudung bawal warna merah dengan hanya RM2 sahaja bagi setiap pembelian RM80 ke atas...hoii sapa nak bagi murah-murah dekat sini....RM80 tue pun korang dah boleh dapat banyak tudung + dengan tudung murah sehelai...hoiii best macam nie...tapi tapi terhad 500 helai sahaja..korang cepat korang dapatlah...rebut peluang oii..rebut rebut..maklumat lanjut boleh terus ke website TUDUNG2U



*nota NT :: tak suka bila demam


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

1 sayang gua:

Cik Salju said...

Assalamualaikum,
maaf, i nak share info bermanfaat untuk kita semua para muslimah.

Tolong klik & baca di sini->http://anjungrakyat.blogspot.com/2013/12/baju-pelam-puteri-umno.html

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216