TEMAN SETIA

Bila Awek Lesbian Masuk Panggung

ASSALAMUALAIKUM!!!!


         Hari nie cuti...walaupun jumaat tapi atie belajar dekat Kedah so cuti lah kan..ahha..bila dah cuti nie wajiblah atie tak dak kat rumah...telefon member yang mana ada ajak keluar...kihkih...bila dah plan semua..so atie pergi lah keluar naik motor *orang tak dak lesen kereta...walaupun tengah hujan.tapi demi keluar berjimba..akan ku gagahkan jua...kuang...atie nie kalau bab berjalan memang laju la..tapi kalau bab nak pi kuliah..memang paling lambat..ala semua orang macam tue...



         bila ja habis wayang..ingat nak gi cari tempat makan...keluar ja dari wayang tue..tiba-tiba.......................................toink!!!!ternampak la satu pasangan nie...ala normal la kalau keluar kawasan wayang tak jumpa kapel yang sweet macam gula *boleh bancuh dengan kopi....atie dengan kawan atie punya la usha kapel nie...atie memang suka usha orang..kahkah.sebab suka tengok ragam orang...usha punya usha..pastue terus terconfius..sebab nampak macam dua-dua perempuan....tapi yang sorang tue pakai tudung...memang ladies habis...cun pulak tue..tapi yang sorang lagi tue..sekali tengok macam lelaki..sekali tengok macam perempuan...lepas tengok betul-betul memang sah perempuan...erkkk~~




sweet nie...kahkah



         Ok atie rasa diorang dua nie mesti member rapat..sebab atie pun pernah gak keluar dengan member rapat perempuan....atie pun jalan la belakang diorang nie..sekali tetiba si perempuan yang macam ladies nie...kepit tangan sesama diorang..........ok sekali lagi naik pelik....erkk....lepas tue dia buat pulak aksi sweet macam nak mintak penyepak sorang sekilo dari kitaorang...main cubit-cubit pipi..lentok atas bahu...aish kalau kawan baik pun tak dak nya sweet macam tue...ok lesbian kot!!!


         Atie sendiri naik pelik dengan orang bercinta sesama jenis nie...apa la yang diorang dapat...sama ja pun dengan apa yang diorang ada kan..lagipun bukan boleh kahwin....tak boleh dapat anak pun...nabi tak ngaku umat oii.....memang tak nafikan...kebanyakkan orang macam nie...sebab diorang nie pernah frust teruk masa bercinta..tapi agak-agak la tak kan nak ikut gejala songsang nie...atie tengok benda nie macam makin menjadi kan..dekat tempat atie pun berlambak macam nie...member atie pun ada jugak spesis nie...nak kata apa pun tak taw...tapi harap family atie tak dak lah tergolong dengan kaum macam nie...amin...


*p/s: dunia dah akhir zaman

         

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

17 sayang gua:

Adylia Qarissa said...

Ya allah. Mintak diri kita dijauhi benda macam nie.

K O R I E said...

hi,
blajar kat kedah rupanya
kt ne?
sy pun bljar kat kedah jugak.

Agaknya tgok wayang dkt alor star mall atau c.p kot? >_<

sllu jugak jumpa pondan ni, kita usha jea. sebb cantik sgt ;) padahal pondan ;L.

Rien Rose said...

rien pon tak paham naper r dorang ni leh suka sejenis.. tak geli ker.. =.=
gelinya ya Allah T_T

Namee Roslan said...

atie, banyak je sebenarnya. nak2 kalau yang kat couple seat. memang la. sepatutnya diorang kena pantau juga kan. yela, tak manis lah kalau ada perilaku macam tu.

Awie Omar said...

Dari http://awieomar.blogspot.com/2012/03/10-x-men-yang-lambat-datang-sekolah.html
baru folo sini. Teruskan usaha anda berbloging orait!

Yayan. said...

Adoii macam macam.. saya pun pernah jumpe couple les.. hmm terkedu je tengok diorang bermesra-mesraan =.='

ascil.punye.lah said...

errr takpe sangka baik je la.maybe kawan rapat gila sejak dari dalam perut mak lagi.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

aaaaaaakhir zaman.. adeh~

Nurul Amanina said...

lesbian tak penah jumpe lagi. banyak jumpa pondan la,, wahhahaha

dah follow :)

ekabukanmakcikkau. said...

boleh dpt anak kot kalau salah sorang tukar alat sulit euwwwww

era kecik said...

erk, macam rien cakap 'tak geli ke?' hee~ naik bulu roma.. hurrr..

p/s : dunia akhir zaman. betul la tu :)

msredcheesecake said...

byk sebab kenapa jadi macam ni.... kalau boleh kita tegur dan betulkan ksilapan mereka ni.... kesian diaorg...

haikal blank said...

wow, baru romantik macam tu. cubit2 pipi bagai. kalau lengkap ayat romantik tu memang berdarah2 telinga kau. harhar

M Fizan said...

haha.. haruslah mereka tu ditarbiahkan dengan segera.. aduhai.. eh, kita sama.. malas gi kuliah.. hewhew

chemay said...

errrr.
geliiiii.
dapat kat chemay tuhh.
mau chemay selit kaki dia kasi jatuh.
hehe

Cik Puan Muda Umi said...

a'ah kan..kat uitm umi ni pun berlambak spesis mcm ni..kdg2 tu over daripada kapel normal..haish,tak faham betul ngan diorang nih..huhu

aliem said...

@chemayok ape...best tue

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216