TEMAN SETIA

Mountain Dew Yang Best

ASSALAMUALAIKUM!!!


          Fuh!!!minggu nie assigment memang sangat la best..sebab banyak....sampai atie rasa kalau jual segala assigment yang dapat nie dengan harga borong pun dah boleh kaya *nak menunjukkan terlampau banyak..hari-hari rasa tidur pukul 3 pastue bangun balik pukul 5..memang dua jam ja tidur...letih amat..tak kira..minggu nie nak jugak balik sebab nak tidur sepuas-puasnya *padahal bukan tidur sangat


          Sebut pasal letih nie kan...atie teringat zaman kuno time pakai cawat dulu..ahha....merepek...atie teringat masa time kerja dulu...pergh...memang kerja atie buat berat sangat,,,angkat mineral water berkotak-kotak..angkat beras...panjat sana-sini..memang amat lah letih..sampaikan tangan jadi macam tangan lelaki...siap ada muscle kat lengan lagi *malu pulak rasa...walaupun gaji ciput macam siput...tapi ku gagahkan jua untuk bekerja mencari sesuap nasi *ayat drama melayu




          Disebabkan tempat kerja atie tue ada jual minuman berkhasiat lagi sihat ini..memang kerap jugak la atie minum 100plus nie..ahha..walaupun tak berapa nak bagus untuk kesihatan..tapi tak dak la seteruk air bikarbonat macam coke semua tue...yang bila minum boleh jadi kawan baik semut..*gula dalam darah lebih.setengah orang tak suka 100plus...atie pun pelik juga....sebab 100plus nie la air yang lagi sedap dari air gas..kan??



         Bila dah lama..rasa jemu pula...kihkih..sampai la ada satu air baru sampai kat tempat atie kerja tue..memang tak pernah tengok pun sebelum nie..nak minum rasa macam tak rasa nak minum *ayat apa nie...tapi bila lama-lama tengok..siap ada iklan lagi kat tv..memang teringin nak rasa..so atie beli...dan rasa dia sedap juga la..macam air 100 plus.. ahha...nie ha airnya





         Yes!!mountain dew...dedededew...sapa yang tak pernah rasa..cuba rasa.serius tak menyesal..dan!!mountain dew nie selalu sangatlah buat contest..dan hadiah contest yang dibuat sangat best...selalu hadiah yang mahal..mata duitan kan...macam sekarang mountain dew tengah buat contest..yang ada hadiah Samsung Galaxy..wow!!best kan?? untuk maklumat lanjut boleh la klik link bawah nie..



*p/s: update dengan laju sebab assigment menunggu



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

11 sayang gua:

Sam Banjamin said...

tak cukup tidur tu tak berapa baik untuk kesihata... rancanglah kegiatan sehari2 agar mendapat rehat serta tidur yang sentiasa cukup...

ooo.. joint contest ye? selamat berjaya....

http://thetimelines2u.blogspot.com/2012/03/tebiat.html

jemput singgah ke blog saya... komen dan tegur la di mana-mana...

zul a.k.a sam banjamin
(founder of gerila penulisan kreatif)

Rapunzel Cikilolo said...

fav aku gak ni :)

chemay said...

huishhhh.
kena tidur cukup laaa atiee.
bahaya tau tak cukup tidur niee

alya_sygs said...

mountain dew sedappp...

hamzah ian said...

mmg best pun

..cik gugu.. said...

duta mountain dew ;)

atiqsalleh said...

mountain dew memang sedap.. tapi tak minum da.. jaga kesihatan.. hehe.. kalo sape yg cirit tue. minum la 100+

Nana said...

my faveret nihhh..huhu

budakmengong said...

tuan beloogg mcm tgh menari je TATKALA menaip' mountain dew...dedededew'hahaha

cIk JanNah said...

ala macam mana nie jannah tetap suka coke. tapi tengah cuba avoid dari minum coke lately. :)

Ana Farhana said...

haii nyamukk! lme x sggh sni, bz..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216