TEMAN SETIA

JoHaRa

ASSALAMUALAIKUM!!!



          Atie nak update ringkas jer hari nie..sebab dah lewat..lagipun banyak assigment nak kena hantar..tapi nak juga update sebab nak kongsi cerita best dengan korang...huhu...Atie rasa mesti semua orang suka dengar radio kan..tambah bila pagi masa bangun tidur...tak pun masa drive nak pergi kerja kan??dalam banyak-2 siaran...apa yang korang paling minat sekali??kalau Atie...Atie minat Era.fm...dengan hot.fm....memang best habis la...


         Bagi yang pendengar setia Erafm tue..mai sini ha....cheq nak habaq sikit...Era ada anjurkan pertandingan taw..ha taw dak..kalau pendengar setia..mesti taw kan pertandingan nie...Pertandingan nie mencungkil bakat-bakat terpendam yang ada...korang hanya perlu call saja Erafm....


        Ada lagi wey...EraFM mintak korang undi...bakat JoHaRa yang korang suka...so jangan tunggu lagi..cepat-cepat la tolong diorang..undi bakat yang korang suka...






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

10 sayang gua:

Ana Farhana said...

hehehe~ lme x dgr era!

selamat buat assgnment!

Lyssa Faizureen said...

DONE KLIK !! :p

Izz Faizah said...

hehee...samelah...sye ske dgar era ngan hot..:)

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
Azhafizah[フィザ] said...

First time dengar sebab jrg dengar radio..hehe..

Lea Isnawi said...

Johara menceriakan pagi2

hehe

Namee Roslan said...

suka johara !!!

..cik gugu.. said...

aku ta mnat dgr radio .. hahaha . wt assgment leklok k ;)

aleen aiden said...

slot johara tu memang boleh tahan menghiburkan jugakla. hee

princess said...

ain pom sukeeeee johara . especially johan , lawak sgt2 kot . hee : )

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216