TEMAN SETIA

Bila Nyamuk Masuk Hutan

ASSALAMUALAIKUM!!!



        Lama kan atie tak update...memang sangat busy sekarang nie..tapi sebab yang paling bernas ialah atie nak korang semua rindu atie..kehkeh...gurau-2..sebenarnya Atie baru jer keluar dari hutan...tak pecaya???tolong la percaya walau sedikit *sambil buat muka simpati... padahal pergi sebab terpaksa....pihak kampus yang buat...memang sangat best sebab kena panjat bukit selama lebih kurang 2 jam...lama tue..kitaorang bercamping di Pantai Kerachut,Penang


        Sebenarnya Atie nak buat entry bergambar ja nie..dah malas nak menaip...jom la usha-usha dulu gmabar sepanjang Atie dekat kem tue...


|
|
|
|
\/
sebelum bertolak



dalam bas

ehem...

cantik kan

ehem...ehem

saya hensem

ehem...ehem...ehem...




        Banyak lagi gambar yang ada..tapi semua tak comel...hoho...kem nie cuma 2 hari...memang tak puas sangat sebab banyak aktiviti tak boleh buat....yang best nya sebab dapat redah hutan...turun la 5 kg... *ok tipu....kalau pi tiap-tiap minggu memang boleh kurus...masuk ja hutan..terus rasa tenang....sebab hilang semua masalah...


        Malangnya balik ja dari kem semua jadi gatal badan...entah binatang apa yang gigit...sampai sekarang tak hilang woo....tapi semua tue adalah pengalaman..memang kenangan...sapa lagi yang pernah masuk hutan??



*p/s :: nak masuk hutan lagi

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

11 sayang gua:

AL AZRUL said...

bila msuk hutan,
nyamuk dn nyamuk2 yg lain pun bersatu... ha2.. :)

Miss Nadya said...

bestnyer atie..:)

gmabar pon boleh..:D

hihi...bnyk nyer dgn ehem ehem..:D

Azhafizah[フィザ] said...

memang best masuk hutan,sejuk mata memandang kehijauan.tapi adventure lah sikit kan.kene tahan dgn segala benda dalam hutan tu.

sYafIk-wAy said...

mesti banyak jumpa 'member' nyamuk kat sana kan ? hihihi

..cik gugu.. said...

apesal msti ehem ehem tu ? hahaha

..cik gugu.. said...

apesal msti ehem ehem tu ? hahaha

..cik gugu.. said...

apesal msti ehem ehem tu ? hahaha

msredcheesecake said...

akak masuk hutan batu jer.... hhee

Ana Farhana said...

nyamuk mmg byk kt hutan kn ? hihi

Norasikin said...

Kampung saya pinggir hutan. Ada air terjun ada kolam air panas. Jom la kesana

Namee Roslan said...

seronok masuk hutan ni sebenarnya. udara pun segar tp yg benci tu nyamuk! :D

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216