TEMAN SETIA

Kerana Seekor Ayam

ASSALAMUALAIKUM......



           Ok topik yang ingin dikemukakan pada hari ini ialah berkenaan dengan Ayam..ya ayam..bukan bapak ayam..bukan anak ayam...dan bukan juga ayeem ayam..*ada kaitan ker...tetapi yang kita ingin bicara kan ialah berkenaan dengan seekor ayam...haha...ayam yang menjadi kegemaran ku sejak kecil...ya ayam bermacam ayam *nyanyi sat



         Atie memang kipas susah mati ayam kalau nak tahu....sebab dari kecik memang fanatik dengan ayam..rasanya kalau ayam boleh buat fans club....Atie la dia punya CEO...wahaha....tapi tapi..bukan seluruh tubuh ayam tue yang Atie makan taw...setengah bahagian ja yang Atie sentuh *pehal macam lucah ja part nie...



         Atie cuma makan peha ayam,dada dan kepak ayam sahaja... *dafuk...lucah lagi bunyi nya....kalau bahagian yang ada isi dengan lemak banyak tue memang Atie tak makan sebab takut gemuk...dan yang part paling Atie suka ialah:: 

|
|
|
|
|
\/


       Disebabkan takut kegemukan melanda tahap maksimum...Atie cuma mampu makan part nie ja...Ya ini dia rangka ayam yang menyebabkan budak farrah nie jeles dengan aku sebab dia tak dapat makan...rangka nie bukan ada apa sangat pun..tulang ja..tapi sedap kot....rasa masin-masin tue....serius sedap..kalau gi pasar malam ja memang benda wajib Atie beli..sanggup woo tak beli benda lain...so ada sapa2 tak yang sefeveret dengan Atie??put out your hand please!! *bajet english sat..


*p/s:: tak lucah kan entry nie




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

20 sayang gua:

Farrah yong said...

aku tak jeles la woii, esok aku beli seguni ! kahkahkahkahkah

p/s: macam sedap je aku tgk ayam dalam gambar uh ?

Lea Isnawi said...

#angkat tangan

kita samalah

suka rangka gak
suka bahagian tulang tulang
leher ayam pun sodap

Rawlins byRawlins said...

Baru lepas makan KFC
Tapi nape dia nyer egg tart lagi sedap ek?
Hehehehe

Eera Shera said...

sy pun suka ayam...ayam pn suka sy. eh?

Azhafizah[フィザ] said...

samelah kita..tapi kdg2 frust gak sebab takde isi sangat..hihi..tapi suka part tulang temulang ni..tak gemuk..kan..hihi

alya_sygs said...

ayam sedapppp... gmbo kat atas tu pun.. nampak yum yum :)

Cinta Misteri said...

Tk lucah sgt lah...
Cik CiM suka ayam mekdi

hidayah said...

hai..
first time kat sini..

kenal awak kat link ben.

kita follow awak..

kalau sudi follow la kita juge ye..
takde paksaan..

:)

hidayah said...

thanks sudi singgah blog kita dan drop komen.
kita follow awak ikhlas.
blog awak best.

:)

Iffah Afeefah said...

Suke daa licin ngn peha je
susa nk tln isi kasar tu

bkn sbb gmk

sb trkak xley trime

fae jamal said...

dlu suka mkn ayam jugk tapi skrg taktau knp lebih suka dgn ikan pulak..hehe

lyaidma said...

wow . bapak ah sedakkk rangka ayang nie . paveret gua nie .

Akim Iqbal said...

amboi sedapnya. Haha

ejulz said...

ayam??? laparrrrrr!!!! hehehe

ParkAir said...

tengkorak ayam ni pun mahal dah sekarang. tengkorak je pun!

Selendang Merah said...

serius sm pon suka makan rangka ayam..entri nie x luncah lah..:)

Bobo said...

sedap ni..dah lama tak makan :)

Jo-Blogger said...

sedapnyer..sy mmh suka ayam2 ni..hahaha..oklah sy singgah dan follow.nt follow me back ok.

ikaa sharin said...

gua tak minat ayam , gua minat chicken jee . hihihii :p

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya :) ada sepucuk surat untuk awak :)

LaLa mhdnor said...

penah makan dua kali je rangka ayam, tapi dah berpuluh juta kali makan ayam :P

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216