TEMAN SETIA

Perancangan

ASSALAMUALAIKUM.......


         Ok entry kali Atie nak bagitau hasrat hati Atie..sebenarnya dah lama Atie nak buat benda nie..tapi memadangkan diri ini sibuk kemain mengalahkan datuk dan datin...jadi terpaksalah menundakan hasrat tersebut..hewhewhew....


        Sejak dua tiga empat menjak nie...Atie rajin ja kemas rumah *saja nak buat heboh....pastue kemas almari baju sebab tengah keluarkan baju2 dari poli...dan nak tahu tak...alamri dah tak cukup nak letak baju..entah dari mana datang baju banyak sangat...tapi rasanya hari2 ulang pakai baju yang sama ja....haha....jadi bila fikir balik..Atie asingkan baju yang selalu pakai dan baju yang sekali dua saja pakai..dan ada yang tak pernah pakai langsung *ini serius versi wonderpets....


       Jadi dengan itu....Atie ingat nak 'Wardrobe Sell' dekat blog nie..agak2 korang nak tak beli or usha-usha baju tue...ermm untuk pengetahuna korang Atie nie jenis yang sangat cermat jaga baju *puji diri jap...baju Atie semua tahan bertahun..ada yang Atie pakai baju dari darjah 6 taw...kalau ramai yang berminat nak tengok...insyaallah dalam waktu terdekat nie Atie akan update gambar-gambar baju tue dekat blog or facebook...ok korang tunggu taw!!


cantik kan?? #kbai


*p/s:: minggu yang busy tetiba


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

10 sayang gua:

zatiey said...

same lah kita..zatiey kekdg tu beli je bju..pakai tak..bg org lain yg rsmi dulu..akak, kazen..last2 zatiey yg x pkai..


ok gak idea atie tu..:)

BellaJane said...

oh kita sama hehehe... kdg2 beli je baju tapi x pernah nak pakai hehehe

EYFAalias said...

lebih kurang lah kita. hehee.

philo sophia said...

hye!!

cik ika said...

nk tgk nt..huhu

p/s: smelah gn ika..tahu bli je..pakainye tidak

Azhafizah[フィザ] said...

perempuan memang biasa baju banyak..tapi pakai baju yang sama je kan..memang perlu kita asingkan baju yg dah xpakai dgn yg selalu pakai.yg dah xpakai tu leh jual atau bg orang..so baju baru nanti muatlah dalam almari

Mimiechan said...

Same lah ngn i. alih2 pakai baju yg sama bila keluar. lepas tu, my mom dok pok pek pok pek sampai nk runtuh almari tu. hewhew. cepat2 wardrobe sell sampai kosong almari you! :) Just following you dear:)

Simon Reyes said...

cantik blog ni

Namee Roslan said...

atie..good idea juga. tak pun kalau atie memang plan nak build up ur own products..boleh buat blog baru juga.hehe.:)) business .

XANGO said...

nnt nk beli xango cr la saya pulak =)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216