TEMAN SETIA

True Singapore Ghost Story

ASSALAMUALAIKUM....



        Dalam perasaan yang agak cuak...dan masalah tidak boleh tidur semenjak dua tiga empat menjak nie.kerana result final semakin hampir...ku gagahkan diri jua untuk mengupdate blog cikai ini..huhu..*takut weyh walaupun baru sem 1.....



         Disebabakan cuti semester amatlah lama maka keluarlah berbagai aktiviti yang diciptakan sendiri oleh tuan empunya blog yakni saya..*part nie nampak skema...ok la Atie sekarang tengah cuti semester.dua bulan pulak tue..lama kan??jeles tak??mohon jeles untuk beberapa saat..hihi....Atie punya la berangan cuti nie nak pergi kerja walaupun malas...at least dua masuk la jugak...nak harap duit pinjaman ptptn lama-lama habis jugak kan..tapi apakan daya parents tak kasi...diorang suruh duduk rumah senyap-senyap *punah impian dan harapan


        Bila dah tak kerja tue..mulalah nak berjalan merata..tapi larat la kan nak habiskan duit..so Atie dah jumpa hobi baru..huahuahua...iaitu membaca novel...hiks...sebelum nie memang Atie tak lah layan sangat novel nie sebab macam tebal ja tengok...buku sejarah yang agak tak tebal tue pun tak pernahnya khatam...tapi bila Atie terjumpa satu buku nie.Atie dah addicted dan terus rasa macam nak baca lagi...

|
|
|
|
|
\/


         True Singapore Ghost Stories!!ya ini dia buku yang Atie dah gila sangat dah baca....buku nie dia bukan novel sangat la..sebab dalam nie ada banyak story dan semua nya cerita hantu...tengok cover sudah..menakutkan...tapi yang tak bestnya...buku nie banyak sangat...Atie baru baca yang nombor 3 nie...kalau tak salah ada dalam berbelas juga la buku nie..*habis duit camnie


        Kisah dalam buku nie semua dari singapura dan dikatakan adalah kisah benar...tak pasti la betul ker tak..tapi memang layan habis buku nie..kalau baca tengah malam..memang tak leh tidur la sebab seram..so korang tak nak try ker baca buku nie..hehe


*p/s: esok result kuar..cuak >.<




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

9 sayang gua:

Mishter Izwän said...

pelik je nme cite dyer. ni msti seram kelakar .



1st time here . feel free to visit speechless009

msredcheesecake said...

cam best je... ada tengok citer hantu spore je...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

malas baca tgk derita Increadable story kat ntv7 setiap isnin -khamis 12.45 mlm... rancangan tu pn dr s;pore. kekekeke

syafiqakarim said...

mcm cool.

Hanim Irsyad said...

mcm best jew. naty buat review ney pasal novel tuw. huhu. hehe.

gud lux result naty :)

ascil.punye.lah said...

seram tak atie?

goodluck esok!^^

Iffah Afeefah said...

xske cite hantu

waaaa

Ainn Hazwany said...

macam best je novel tu punn :)

Useriez said...

selamat cuti sem..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216