TEMAN SETIA

Rawat Rambut Anda

ASSALAMUALAIKUM....


         Entry hari ni...Atie nak jadi pakar rambut..wahaha...macam tak der gaya kan...hihi....tapi tak kira nak juga nak share benda nie sebab sangat best...ok Atie nak tanya korang pakai syampu rambut jenama apa ey...rejoice??hand & shouulder??ok Atie guna Sunsilk...sebenarnya sebelum dah banyak sangat dah Atie tukar2 syampu  nie..tapi last2 ngam dengan sunsilk nie..and yes...sampai sekarang Atie pakai...

|
|
|
|
|
\/



         Oleh sebab dah malas nak ambik gambar barang2 yang ada dalam rumah...so Atie rembat ja google..ha Atie guna sunsilk yang nie..sebab rambut Atie dah rosak...best taw sunsilk nie..tapi kena guna ikut urutan la...mula-mula guna syampu dia...Atie guna dalam 2 hingga 4 kali seminggu...then lepas syampu ja memang wajib pakai perapi..kalau syampu jer memang tak jalan....lepas tue..guna treatment yang dalam bekas bulat tue...treatment nie guna sekali sahaja dalam seminggu *sebab mahal....


         Lepas mandi pun ada lagi taw kena pakai...lepas dah rambut kering..guna pulak..serum sunsilk....kalau dalam gambar nie..yang sebelah bekas treatment tue..ok serum nie untuk menguatkan rambut dan macam vitamin untuk rambut la...dan sangat lah wangi..bagi yang free-hair boleh la guna sunsilk leave-on sebelum keluar..lepas tue..enjoy your day!!!tak percaya??try guna sendiri dan lihat hasilnya..*ehem ada macam promoter tak??




*p/s:: ternampak iklan pizza dekat tv..lapar pizza la pulak



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

13 sayang gua:

Myra Azraff said...

lame dah tak guna sunsilk ni..guna safi je sekarang...

cik ika said...

ika da lme gune sunsilk ni..huhu..sbb murah..tp pasni ingt nk tukaq pantene la...

Scarlett O'Hara said...

Saya setia dgn Rejoice.

iEdA said...

xbole gna sunsilk sbb rmbut mkin ggur...huuuu

nik rosmawati said...

akak setia denga Loreal.sesuai dengan rambut akak :)

msredcheesecake said...

akak dari muda sampai tua malas tul nak ikut routine tu.... beli rajin tapi jarang buat betul2...hheee

Iffah Afeefah said...

hehe lame xgne sympu ni

DAIRI SEDETIK LEBIH said...

Hiii!!! Farisha datang melawat blog awak. Nak jemput kamu sertai segmen Farisha --> http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/segmen-blogwalking-follower-diari.html

Rien Rose said...

sunsilk lembut.. weeeeeee~

Hanim Irsyad said...

gune sunslik hijau. best! bau limau..

Selendang Merah said...

sm pon guna sunslik sebab lembut rambut..n wangi



salam kenal...jemput singah blog

Sally Yatiey said...

Saya lama dah tak guna syampu rambut jenama sunsilk ni. Now guna Pantene je :D

Azhafizah[フィザ] said...

Thanks for the tips..kadang2 nak cepat tak sempat nak gune semua..hihi

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216