TEMAN SETIA

Internet Percuma Untuk Semua

ASSALAMUALAIKUM.....





         Hello readers...agak-agak korang kan...korang boleh tak hidup tanpa internet...kalau aku memang tak lah...nak main coc tak boleh...nak update blog tak boleh...tak stalker bekas pakwe pun tak boleh haha....



        Tapi kan kalau guna internet kejap-kejap habis kuota lepas tu tak boleh dah online pun tak seronok juga kan...jenuh cari topup sebab nak tambah kuota...kena pulak time tu topup habis...ha merana kau.....




        



          Tapi dengan adanya Magic Sim dari Celcom nie...takde hal dah nak online sampai lebam pun...nak main coc sampai level 800 townhall level 10 pun takde masalah...main sampai tak tido pun apa ada hal.....aku siap boleh update blog hari-hari lagi tau haaa....takyah risau kuota habis ke apa sebab memang takde kuota...eh camna tue....



         Bila korang beli Magic Sim dengan harga Rm5 ni...korang terus masuk dalam fon korang...automatik internet korang hidup...tak payah beli pakej apa-apa...dan dapat free lagi 200mb dan 20minit panggilan percuma...ha best tak???




        Korang boleh guna internet...online wechat..wassap..facebook..instagram sampai la kredit korang tamat tempoh...aku siap boleh connect dengan laptop lagi....bila kredit korang dah tamat tempoh...korang just topup then internet korang hidup balik....aish best sangat lah macam nie...



       Bukan tu saja...yang best nya setiap kali korang topup korang akan dapat lagi kuota free dan panggilan percuma..




RM5 (50MB + 5MINIT/SMS)
RM10 (100MB + 10MINIT/SMS)
RM30 (300MB + 30MINIT/SMS)




        Kalau korang nak beli pakej internet pun boleh....yang lagi best kuota internet yang korang beli tu kalau tak habis pakai tapi kredit dah tamat tempoh....kuota tu akan dibawa ke topup seterusnya...memang takkan burn...so tak rugi lah kuota korang...tapi bagi aku internet yang dah bagi memang cukup....berbaloi sangat...



       

        Nak tahu macam mana bestnya guna Magic Sim nie...cecepat lah dapatkan..memang laris macam goreng pisang chesee tau....lepas korang dah dapat internet macam nie mungkin korang akan jadi macam NIE.....daaaa



*nota NT :: zaman teknologi




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

syikal rempit said...

habis kuata boleh ke jalan coc?

syikal rempit said...

habis kuata boleh ke jalan coc?

Nyamuk Terbang said...

@syikal rempit boleh kalau guna magic sim

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216