TEMAN SETIA

Akhirnya Aku Kahwin

ASSALAMUALAIKUM!!!!



          Pagi tadi gua pergi rumah member gua..ho yeah!!member gua dah pun bertunang...best jer tengok orang bertunang nie...tahniah la dari gua..tapi tadi tak ramai orang datang..sebab cuti mid-sem..semua balik negeri..tak pa nanti akad nikah..gua bawa satu bas pergi sana....lalala....lepas nie gua pulak bertunang...eh bukan la...gua dah kawin...tak percaya???ya AKHIRNYA AKU KAHWIN..nie ha bukti

|
|
|
|
|
\/



          muahaha....gua tipu kan???maap..gila apa gua nak kahwin..calon pun tak berapa nak ada *bukan tak dak tapi ramai....ok sebenarnya gua nak share dengan korang..gua sekarang dah jadi gila novel...huk aloh..dulu gua la paling anti novel..sampai tubuh.persatuan anti pembaca novel sekolah...serius!!sebab gua geram dengan member gua..bila baca novel ja..mesti gua yang dekat sebelah terpaksa sembang dengan kerusi dan meja dengan rancaknya...sungguh rasa mereka kejam terhadap diriku..kejam!!!..


          tapi!!bila gua dah jadi pencinta wanita novel..baru la gua rasa nikmat yang tak terhingga dalam membaca novel ini..manyak syiokk ouhh....dan novel yang gua nak cadangkan adalah novel ini. 'Akhirnya Aku Kahwin' karya Herna Diana....sebenarnya gua dah usha novel nie dah lama..berbulan dah..tapi disebabkan duit poket tak berapa ramai..terpaksa lah gua simpan niat tulus gua..tapi bila dah dapat baucar..terus cepat-cepat beli..dengan niat orang lain tak kan dapat beli...haha...


          gua minat tengok novel nie..sebab luar dia sebijik macam facebook..memang gua rasa novel nie macam best..dan memang best pun!!!ada unsur lawak..percintaan alam maya...dan sedih..serius best...bila baca first bab..rasa macam nak tahu cerita seterusnya....ok gua bagi sinopsis sikit....


Novel yang mengisahkan Didi gadis yang 'comel' dan periang.Dia tidak pernah kisah
tentang pandangan orang lain yang sering memperlekehkannya.Baginya,
dia tidak memperduli semua itu asalkan tidak menyusahkan orang.


          Well,standard novel mesti ada cerita cinta jugak kan??dalam novel ini tetap ada kisah cinta...tapi kisah cinta yang jauh berbeza..nak taw beza macam mana??ha tunggu lagi..cepat-cepat cari novel nie sementara baucar korang tak habis lagi..hikhok..


*p/s:: ada lagi satu novel inggeris gua tak baca
TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

23 sayang gua:

cik ika said...

nk belilah..nk belilah..ade lagi rm100 ni..hehhe

Namee Roslan said...

nanti pinjamkan kat namee lah ! hehe. namee tak pernah baca novel lagi! hiihi

Azhafizah[フィザ] said...

tajuk novel tu sangat attractive ^^

..cik gugu.. said...

nk beli lah .. mcm best je ;)

kim heeruul said...

gua tak sangka lu kaki novel mcm atikah..=)

nurul diana said...

novel tu best ! hahahaha

cikghah said...

.eh kita dah ada novel tu. best kan?:)

.bdk poli kulim eh? lepas ni leh la wat gathering blogger area kulim :D

Miss Butterfly said...

gua baca novel ni dalam masa 6 jam je! hahaha

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
Saddila said...

dulu pun gua ada buat pertubuhan mcm akak wei. tapi sekarang dah tak anti da. wakkakaka

era kecik said...

nak bace gak . ade nampak ari tu , novel neh . eee , tapi tak bley beli , tak cukup duit . arrr , jelesnya ngan kak tiqah =='

msredcheesecake said...

Cam best je kalau tengok cover tu.... Novel yg ada pun tak baca lagi....

THE LEKAT LEKIT STORY said...

comelnya orgnya tp tak sedap akak nk baca GUA tu dik.. actually dr cara menulis adik ni dah menarik cuma kalau blh jgn la guna gua2.. takut kang bakal mak mertua tebaca lak.. kekekekekek. just joke

ecadwinkyasha said...

best ke ceta dia..nampak kat popular ari tu..tpi tak rembat pun..beli novel lain.hahahaha XD

chemay said...

chemay baca novel ni bulan 12 arituh.
best!
suak part didi gaduh2 ngan adik abg angkat dia tuhh.
hehe

amranaiman said...

hehe lama xbc novel.. :)

Hanim Irsyad said...

boley laa pinjam.. hehehe :)

alya_sygs said...

wahhh... nak belilah... voucher xguna lagi ni.. HAHHAAHA

TiraPengemis said...

ingtkn da kawin btl..hehe

Miss Nadya said...

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)


dulu ada tapi dah di jual..:D

faridah nazurah said...

haha mati2 aku ingat kau nak kawen dah.. tp novel tu nampak mcm best je.

Cik Puan Muda Umi said...

dah baca novel niiiiiiiii...sangat besttt..;)

Hans said...

rasa2 mesti novel tu kelakar kan

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216