TEMAN SETIA

Khas Untuk Penggila FB

ASSALAMUALAIKUM!!!



       Gua yakin sangat ramai sekarang yang dah jadi 'addict' dengan facebook...sampaikan nak mandi,makan semua teringat FB...nak berak pun kalau boleh nak online dalam jamban..dah macam orang bercinta pun ada...tidur pun peluk laptop *gua la tue....memang FB nie mengghairahkan semua orang...pehal lak ghairah tetiba nie..ahh abaikan....tapi ada juga la kebaikan FB nie...gua pun dapat macam-macam dari FB..kehkeh



      Gua ada berita yang gila bapak babun punya baik untuk semua penggila FB macam gua...Hotlink ada mengadakan promosi besar-besaran untuk penggila FB....wah!!!best neyh..kebetulan gua pun pakai hotlink...memang untuk gua la promosi nie kan...ekekeke...





       Gua sarankan korang pergi beli pack hotlink sekarang jugak!!!sebab hotlink ada bagi free unlimited facebook bila korang aktif pack hotlink korang....gila best!!korang akan dapat 25mb untuk online dalam masa 5 hari..yeah!!!ha cangak apa lagi...beli la..ingat senang nak dapat promosi macam nie..kebetulan pulak hanset gua masuk dalam lubang jamban..memang perlu la gua beli sim baru...dan gua dah pun beli..dan gua dah enjoy promosi hotlink nie..gua sudah...anda bila lagi???



*p/s:: nak fikir beli hanset pulak..adoyaii


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

11 sayang gua:

Tengku Puteri said...

wah..tawaran hebat nih...heee

si cebbie cholet said...

boleh jadik gilak camni..


tapi pkai hfon murah jerk.. camne lak?

Muna rahimah said...

takpe ar kak . kite dah banyak simcard . hahaha

Saddila said...

tak mo guna maxis. tak mo. tak mo. nak guna celcom jugak . haha :)

Namee Roslan said...

hotlink..wuuuuuu. dah tak gila fb dah. hehe

Nurul Ainaa said...

pandai promote nih :p

fiq. said...

fb? tak best!haha

sabry oppa said...

singgah sini bace entry....

blog yg nice sgt n entry yg sgt cool..

oppa follow sini...

jom follow oppa balik...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/ ( blog kpop)

http://sabryoppa.blogspot.com/ (personal blog)

nice to meet you...

selamat berblogging...

maju jaye...!!!

Nizam Ijam said...

beriklan sakan..hehe

Nur Syazana Mohammed Sani said...

memang gila fb . tapi tuu dulu . skunk lebih suke blog-walking :D

entry baru --> http://syazanasani.com/tudung-menindas-wanita-part-i/

fyna said...

nasib baik fyna tak addict sangat dengan fb.. ;)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216