TEMAN SETIA

Blog Aku Blog Lucah??

ASSALAMUALAIKUM!!!



Salam maulidur rasul buat yang beragama islam....gua cuti!!!yahoo...tapi cuti tiga hari ja...thaipusam tak cuti...memang sadis...sebab tengok orang lain bergembira pecah kelapa...cucuk-cucuk badan..tapi gua tak berkesempatan*part nie macam pelik sikit...walaweyh....


    Gua tak tahu nak update apa...memang buntu dah kepala otak akibat assigment yang terlalu melimpah ruah ke ladang gandum...kalau la assigment boleh bercakap..mesti dia maki gua balik...haha....ok la gua nak mengadu dekat korang nie..bahawasanya blog gua telah dicabul...ciskek!!!sapa la yang tergamak melakukan perbuatan terkutuk itu...sungguh...gua rasa macam nak lempar dia dari atas komtar *ada kaitan ker



   Korang tak percaya??gua ada bukti bro...kalau pergi mahkamah pun gua menang..atas sebab musabab hakim tak nak buang masa dia bicara kes gua...ala gua bukan neelofa...

|
|
|
|
\/


      Korang tengok la sendiri...ada ker patut diorang search benda yang mengelapkan bahagian medulla oblongata diorang..dah la ad 3gp dekat belakang...apa korang ingat nie blog one nation emcees ke apa...sebenarnya bukan nie ja..banyak lagi yang ada..tapi terlampau sulit dan peribadi..gua cerita nanti..ada pulak yang stim tak pasal-pasal.. *lucah ker ayat nie...


     Maka dengan ini..adalah diistiharkan blog gua dah tak suci...ala sapa yang nak tanggungjawab nie..kena buat ujian DNA pulak...apa pun...korang jangan la search benda biru-biru nie...rosak sistem saraf ja...cer search benda yang pekdah sikit...kan bagus....tengok tak pasal jer blog gua kena cabul..gua marah nie!!kbye


*p/s : cantik pulak tulis tak 'center' macam nie
    


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

14 sayang gua:

einz said...

atie kita tag atie...join k~hehehe

http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html

Saddila said...

ayat stim tu lucah!! lucah!! hahaa

err akak adik badik ngan mimi one nation emcees ke ?? hahaha

Picoz Shupalula. said...

ahahaha. macam - macam lah orang zaman sekarang. btw blog you tk lucah pun. menarik!

farhan said...

keyword tu

Miss Nadya said...

cntik 2..:D

eh mcm2 terlepas kt blog ni syg??

p/s :: macih sebab sudi follow nad..:)

Aesya Zealous said...

blog gua pun tak suciii.. hahhah

Lea Isnawi said...

mesti diorg frust takde file tu

keh keh keh

Gen2Merah said...

wkakakaka.. kelakar la plak.. ehehe.. pa leh buat... dunia tanpa semapadan lah katakan.. sampaikan blog kita pun jadi tempat pencarian dorg.. kesian, anak sapa la tu aaa... (",)

salam Maulidr Rasul 1433H buat semua muslimin dan muslimat.. banyakkan selawat dan salam ke atas nabi junjungan besar kita

era kecik said...

takde kerja ler turr..

:: cantik ^^

Mohamad Ridhwan Ruslan said...

mungkin tengah mencari dayah yang gedik..

Untuk makluman semua, perempuan gedik senang ditackle

harap maklum. hehe

msredcheesecake said...

Habeh la dah tak suci... Hheee

هانيم إرشاد said...

HAHA. isk-3!! tak patut-2!! :)

salam maulidur rasul .

Namee Roslan said...

namee punya blog pn salu masuk bnda2 tu. takut plak. ahaha

Ezad Skytech said...

pelik2 je keyword...hehe...

#mesti yg cari tu kecewa kan sbb tak jumpa apa yg dia cari tu kat sini..hehe~

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216