TEMAN SETIA

Dia Lyssa Faizureen

ASSALAMUALAIKUM!!!


     Ehem...terlebih dahulu gua dengan bangga,riak serta takburnya nak menyatakan bahawasanya..entry ini ditulis pada jam 4 pagi...diulangi 4 pagi..bukan typing error...ya memang 4 pagi...nampak??betapa rajin dan usahanya gua bangun pagi-pagi buta..dikala semua pelajar tengah sibuk melakarkan peta di atas bantal menggunakan air liur yang basi lagi berkrim... *pehal part nie macam 'yekk'.......haha..tak dak lah..gua sebenarnya tengah study...memnag style gua suka bangun pagi-pagi macam nie untuk study..sebab nak study waktu biasa terlampau letih...memang otak tepu la kalau study pun..tapi gua rasa study pagi lagi best..otak segar bugar lagi mekar..haha


      Seperti biasa gua memang suka bangun pagi study sambil online..*jangan mula ayat dengan perkataan 'seperti'....ramai yang online pagi-pagi buta kalau nak taw...mereka ni semua spesis dracula..pontianak...pocong..dan hantu kak limah balik rumah*part nie macam seram yang tak seberapa...tapi kalau online time macam nie..memang notification senyap sunyi sepi dan mimpi....gua pun lega sebab malas nak buka noti banyak-banyak..bukan gua nak baca pun...haha...TAPI...tengah best seronok tue..dengan tak semena-mena ee eee..waka waka ee eee...noti penuh dengan tiba-tiba..gua pun senyum tak perlu kata apa-apa..sebab gua memang agak mesti tue kerja orang yang memang dilahirkan untk 'like' semua benda yang ada.. *pelik pulak bunyi
|
|
|
|
|
|
\/



     Ya..tidak syak lagi..memang sangat tak dak kerja..haha...tapi bila tengok nama orang yang like tue..pergh..bangga siot...blogger terkenal..LYSSA..main like dengan gua..ha..korang ada??tak der kan??jeles??dengki??tak puas hati??haha...nak gaduh mai r.. *berlagak berani...makcik nie memang gua rasa tak dak kerja sangat dah..penuh dengan nama dia saja dekat noti gua..wahaha..tapi gua respect blogger terkenal macam nie sebab tak sombong..memang gua selalu tegur lyssa nie..dan memang dia akan balas kalau gua tegur..dan memang budak nie sangat-sangat sporting...memang dia tak sombong..kalau tak caya...korang try tegur dia..memang confirm dia balas..dan memang tak ada lelaki seperti aku..tapi yang lebih baik banyak *memang banyak la perkataan memang kat sini.


     Kepada makcik lyssa yang dikasihi...kiter suker sangat baca blog awak..cantik siot..haha...awak comel sangat..kiter nak buat jadi kak ipar boleh tak??hehe...all the best in your life ok lyssa....bila boleh jumpa tah..duduk ja dekat-dekat..senegeri..tapi sekelumit pun tak pernah jumpa..*macam kad raya gua rasa


p/s: tak taw kenapa gua guna perkataan 'sekelumit'

tolong gua click SINI


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

Syahmi said...

tak payah nak bangga sagat lah = =''

grawwrbabe. said...

Assalamualaikum... hehehe..sukenye die dpt Lyssa Faizureen memenuhi noti die.. hehehe... kita lak suke tgok..ngeh3

هانيم إرشاد said...

best laa dyee.. :)

Lyssa Faizureen said...

Alamakk . Sekejap makcik , sekejap budak , sekejap maud dijadikan akak ipar .. Mana satu niii ?Arghh ! haha .

Memang malam tu , tetiba tak dokk ghoje (bak kata budak PERAK) haha .

Ehh , pepagi gitu memang masa yang sesuai untuk mengacau orang like2 status orang . Ahh . Celonokkknye . wkwkwkw :)

Tak pernah try ? Jinak2 kan lah diri tu . lalaal~

Belog Sambal Belacan said...

bc n3 d sini...

http://akutetapaku85.blogspot.com/

ayanuts said...

study pagi2 bgs..tp masalahnya aku ni jenis pagi2 membuta je keje..cm ner tu..he..he...

Nizam Ijam said...

bila la lyssa nak like aku lak..haha

Nur Syazana Mohammed Sani said...

erk . okay . jeles .

nak die like jugak zana punye :D

http://syazanasani.com

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216