TEMAN SETIA

MAK JEMAH : Jaga Hal Sendiri Sudah

ASSALAMUALAIKUM....



         Yuhuu nie adalah entry khas bersama Mak Jemah....hello Mak Jemah pun berbakat tau dalam penulisan nie uolls....disebabkan nie entry pertama yang Mak Jemah tulis so banyak ler benda yang Mak Jemah nak gosip....well excited lebeyh....



         Nie ha ada satu cerita yang Mak Jemah nak beritahu uolss....ada la sorang kawan Mak Jemah mengalami konflik..bukan konflik rumah tangga tapi konflik dengan kawan serumah...katanya kawan serumah dia tue tak suka dia selalu keluar...terus tak bercakap pasal kes nie...Mak Jemah pun rasa pelik juga sebab benda nie macam lawak jer Mak Jemah rasa la...hokhok...



pakcik google sedekah dekat Mak Jemah


          Tapi la nasihat Mak Jemah kan...kau buat jer tak tahu dengan kawan kau tue...buat jer hal sendiri...nanti lama-lama dia ok la tue....selagi kau rasa kau tak habiskan duit bank dia....kira ok lagi la tue....lagipun kau bayar kan duit rumah bulan-bulan...bukan kau duduk free pun....so chillex sudah..itu jer yang Mak Jemah nak kongsi dengan uolls...nanti kalau rasa macam nak gosip lagi..Mak Jemah update lagi okeng....


Sekian,

Mak Jemah Popia




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

Phat said...

mak jemah situasi gitu selalu berlaku di kalangan2 pompuan2..tp rasa nya aku tau kenape..sebab pompuan mmg suka sangat jeles n x puas hati dengan kawan sendiri kan kan...

cth dulu zaman aku muda belia..masa zaman dating budak umah awek aku mesti cakap2..sebab nya apa tau sebab aku tiap2 minggu bwk awek aku kuar sebab dekat kan..tp die org nk dating 6 bulan sekali pun payah

Rien Rose said...

rien pon ada kes macam ni.. rien selalu kluar pastu budak bilik bising2.. cakap asyik keluar jer.. lepas tu siap doa bagi rien putus dengan nizam lagi.. =.= tah pape.. dorang keluar xpe pulak.. haih.. perempuan= so complete >_<

Mira Adzlia said...

hohoho..bese la tu....lumrah kwn2..

Azee Hana said...

eh,,asal die x suke kawan die keluar..haha..pelik

khairolina said...

waaaaa... payah jgk masalah mcm ni.. aq xpena kena mcm ni.. tp adalah satu dua ni member aq mcm ni jgk.. kadang masalah ni berpunca iri hati..

tp baik diamkn diri je.. iyakan jela apa yg member tu nak buat.. butakan mata je lah.. hehe

hafiz hafizol said...

Motif !!! haha

Namee Roslan said...

eh biarlah kawan dia keluar...keluar malam sangat ke ? kalau kuar malam sangat tu memang patut lah kawan dia tu concern tapi smpai nak halang lebih2 takboleh jugakkk...sebab hak masing2...

nik ros said...

maybe dia jeles kot.ajak la kwn tu keluar jugak.maybe dia nak ikut..hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216