TEMAN SETIA

myKedah.com

ASSALAMUALAIKUM....



         Hello korang..sebelum memulakan majlis..apa kata kalau korang undi dulu aku DEKAT SINI....dah undi??terima kasih daun keladi...air keladi sedap sekali..harhar..ok untuk entry kali nie..aku nak promote satu website...website nie memang sesuai untuk peminat kipas susah mati laman sosial...ha jangan tak tahu..ada lagi laman sosial yang baru dicipta..direka..dihasilkan...ini dia MYKAD MYKEDAH.COM



       Apa itu mykedah??ok laman sosial nie lebih kurang macam facebook jugak fungsi dia..leh borak..chat...share gambar..tapi fully dia orang kedah sesuai dengan konsep..bersama mensejahterakan kedah..jom overview sikit ghupe benda nie






         Muahaha tak malu promote akaun sendiri...ada macam facebook sikit kan??tapi kena loghat kedah sikit la bila dah log in sini...kehkeh....kalau korang nak join...KLIK SINI...then sign up macam fb jugak...dan dan jangan lupa add aku....






*p/s: tetiba semangat nak gi kelas bertambah



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

Diemsisi said...

untuk orang Kedah je ke?

✿Lady Ainaa✿ said...

amboii, mykedah.com pula.. org kedah je ke blh sign in?? hikhik....

deno said...

salam kenal.. deno folow flog nyamuk terbang! :)

teyhasahaje a.k.a NURUL said...

hampeh...asal xde website malaysia jek..bru syok nak join...

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216