TEMAN SETIA

Akhirnya Aku Raya

ASSALAMUALAIKUM....



         Entry kali nie aku tulis dengan penuh bersemangat...memang excited sangat nak cerita dekat korang....kalau tengok entry sebelum nie..aku ada cakap yang aku tak raya kan...nak tahu sebab kena la rajin sikit cari entry aku yang lepas...tapi tapi bila dah balik kulim...aku dah dapat raya...gila tak seronok...seronok sangat...dapat jugak aku pakai baju raya kan....



        Memang hari Jumaat,sabtu dengan ahad lepas kitaorang yakni sekelas yakni seramai 20 orang...bersamaan sebiji kereta dan sembilan motor...berkonvoi ramai-ramai pergi raya rumah member2 sekelas....best sangat...walaupun aku tak dapat makan banyak benda...tapi dapat beraya kira ok la kan...ngeh...



disebabkan muka penuh parut chicken pox...terpaksa la edit




         Ok aku rasa memang best bila kita dapat beraya rumah member-member kan...baru rasa nila persahabatan tue macam mana...baru la kita boleh rapat dengan member...masa nie la kita dapat sembang dengan diorang dan berkongsi cerita...bla bla bla *perenggan nie aku saja tulis sebab nak bagi entry panjang...



        Motif sebenar aku buat entry nie sebab nak cakap aku pun dapat raya macam korang...dan aku ada gambar pakai baju raya okey...kbye....





*p/s: banyak lagi gambar raya ada tapi malas transfer...



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

Zul De Alexis said...

hoho...lu raya x ajak gua..majuk..gua majuk nie..haha....lama x nmpk lu kat group..

Maria Menado~ said...

yeke.. sian deman chic pox ghupenye..~

Everything's Everythings said...

hahah bagus la kalau kau pun dpt raya mcm kitorg jgak ;D

Yana Syntax said...

ooo..lu kena chicken pop upenyer..
xpe2 at least raya jgk kan..haha..wei..raya xajk..

Rapunzeel Cikilolo said...

dh lame dh aku tak raya ramai-ramai. sob-sob.

Syahmi said...

dah abeh raye tor....

Namee Roslan said...

bila dengan kawan2 baru rasa ummphh raya tu ! hehe :D

✿Lady Ainaa✿ said...

ya Allah, seronoknya dpt pergi umah member2 secara konvoi... huaaaaaaa... bilalah kwn2 ena ni nk berkonvoi mcm ni.. huuuuuu




May u like my fanpage dear... https://www.facebook.com/ainaaroseberry92

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216