TEMAN SETIA

SEGMEN NT | Tempat Lepak Feberet

ASSALAMUALAIKUM.....



         Lama kan tak buat segmen...so aku nak buat segmen kali nie walaupun pada hakikatnya sekerat dua ja manusia yang akan join...ok terus ker syarta segmen sebab malas nak taip entry panjang2



SYARAT-SYARAT


1. Buat satu entry bertajuk :

SEGMEN NT | Tempat Lepak Feberet


2. Tempek banner muka aku masa umur 18 tahun nie dalam entry tue




3. Cerita sikit tempat lepak yang korang selalu lepak...dan kenapa korang suka lepak situ...

4. Tinggal kan link ada pada ruang komen

5. Ajak la member korang join...lagi ramai lagi bagus

6. Jangan lupa like PAGE NIE

7. Tarikh tutup : Suka hati bila aku nak tutup...


*p/s: mai makan laicikang


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

7 sayang gua:

Everything's Everythings said...

Wahhh mcm best jer segmen tempat lepak... tpi ak xtau mana tmpt lepak ak =.="

Mk Syahir said...

gua join support adik gua :)

http://www.mksyahir.com/2012/09/segmen-nt-tempat-lepak-feberet.html

Mk Syahir said...

nanti mohon buat 1 list peserta supaya memudahkan untuk blogwalking ye :)

Syazwan Che Deraman said...

weh, aku join.

http://syazwancdm.blogspot.com/2012/09/segmen-nt-tempat-lepak-fav.html

Syazwan Che Deraman said...

hadiah apa ni?
kihkihkih

baby comel said...

haii, dah follow sini.. mau join segmen jgk =)

http://babyaimacomel.blogspot.com/2012/09/segmen-nt-tempat-lepak-feberet.html

wana wazm said...

join..
http://justforcontest.blogspot.com/2012/09/segmen-nt-tempat-lepak-feberet.html

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216