TEMAN SETIA

SEGMEN : zyraroxx : follower datang bertubi-tubi

ASSALAMUALAIKUM....


         Hari nie aku dah tak tahu nak update apa..so aku join segmen je lah..ngeh...segmen budak zyra sengal nie..macam best....



klik untuk join...


         Meh kita tengok syarat segmen nie pulaks....

Buat entri bertajuk "zyraroxx: follower datang bertubi-tubi" - letak banner kat entri 
terpulang nak tulis panjang mana pun entri, nak tepek banner je pun bole :) 
letak jumlah follower korang sekarang  
letak link entri kat dalam komen post ini 
dan dan follow blog gua ini *malu!



       So aku dah penuhi syarat segmen...dan ini adalah follower blog aku sekarang





*p/s: nak lunch bye bye



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

38 sayang gua:

Hidayah Bach said...

nak join , tapi takde link nak ke blog tu la.. :D

~PILOT LOVER~ said...

NAZ dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah blog naz ye..salam perkenalan ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Mr. Firdaus Windey said...

dah follow sini dari segmen sama
jom follow sy jugak

http://redscarz.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Zyra Roxx said...

hii thanks join ^^

semoga bertambah rakyat jelata, hee ;)

Everything's Everythings said...

Semoga bertubi2 datang nnti inshaAllah ;D
gd luck ^^

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. sbnrnya saya x join pun sgmen ni. saje tumpang blogwalking. heee =) jemput singgah ke blog saya yeee...

dEdEQ dE wIshEs said...

WOTWOT .. GUA FOLLOW SINI

Shawn Razaleigh said...

thanks juin :p

Dalila Abdul Razak said...

nice blog
segmen sama, jom ber bw http://daliladanblog.blogspot.com/2012/09/zyararoxxfollower-datang-bertubi-tubi.html

muhammad asyraf said...

Hye! Dah follow sini..singgah www.kisahsigemok.com selalu :)

singgah sini ya:-

http://www.kisahsigemok.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/09/yraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html #1356 . follow back k :)

Cik Rongoks said...

datang dari segmen yg sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

cci said...

dr segmen yg sama..

http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

http://www.ccicutedesign.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html#

Namee Roslan said...

cantiknya banner . :D

Jaja Sutera said...

Salam..dari segmen yg sama..
jempot follow Jaja blik..
^_^ jempot jugak join GIVEAWAY ni..

http://jajasutera.blogspot.com/2012/09/giveaway-from-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

reyna said...

datang sini ,,,nyamuk nak terbang pergi mane,,,tak hisap darah kan,,hee
terjah sini

Sufi Musafir said...

Assalamualaikum..:)

Dari segmen yg sama... sambil follow..baca entri blog (:

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen ^___^

iena_gie said...

Salam kenal..dari segmen sama, dah follow kamu #1361..
sila la follow saya pula (^_^) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/09/segmen-zyraroxx-follower-datang-bertubi.html

KorN said...

haip.. haip.. haipp.. korn dtg ni melawat geng seangkatan bertubi2 ni.. hohoho..

Ain Dzaya said...

eh, ain dah follow belog ni..cmne ek? ke nak kene unfollow semula?hek.hek.hek

selamat berblogwalking!!

bukti join :
zyraroxx: follower datang bertubi-tubi

entri terbaru :
Surat Dari Kampung Halaman yang Meruntun Jiwa | Entri Bergambar

لين Si Pipi Merah said...

http://ohgadisitu.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

dari segmen yang sama.. da follow

salam kenal..

Sue PeLik said...

salam perkenalan. dtg dr segmen yang sama. dtg jenguk dan follow awak kat sini. jemput ler ke blog saya yang biasa2 tuh. huhuhu :)

http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Eraz Fadli said...

Datang terjah dari Segmen Geng ZyraRoxx Yang Ohsemsz..! ;)

http://www.erazfadli.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Arra Ahmad said...

terjah!!!:)

http://arazua.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi2.html

aynora nur said...

http://www.aynoranur.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

dah follow sini
selamat bersegmen reramai, jom!

lelamaisara said...

datang nak pukul nyamuk..hehhehee

http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Mk Syahir said...

saya datang dari segmen makcik tiri zyra..mohon sediakan air basuh tangan secukupnya..ehh?saya follow sini.."simpan dalam sentuh" ye..ehh jadah pelik bunyik gugel translate nih -__-''

http://www.mksyahir.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

~AiMi SyAhiRAh~ said...

Hello there! I'm coming from the same segment..:) Lets view my latest entry! Cool! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/selamat-pengantin-baru-buat-qariah.html

pha is said...

datang terjah dari segmen yg sama..
dah follow sini...

http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Iera balqis said...

Salam.. sye dtg dari segmen yg sama..
btw ,, da lama follow awk..If u free time visit my new entry yea.. ^_^


http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

eycha said...

datang follow sini ...

http://naksusu.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

bermula disini said...

Terjah dari segmen yg sama

Done follow..

jemput datang ke blog wa jgn lupa follow n like page fb ..TQ

http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

SCA said...

bw sambil follow ~

Aida Omar said...

Aida datang dari segmen yg sama.. salam kenal tuan blog yg ohsem nie :)

http://www.diarisifroggie.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Emas Putih said...

Hai... sy dari segmen sama :) sy follow sini :)
http://www.kisahemasputih.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

jom join segmen ni.
http://www.qaleshyaumairah.com/2012/09/segmen-follow-and-follow.html

Rochelle Liong said...

Singgah dari segmen yang sama . Sudah follow sini ^^ Harap di balas balek ya :)
> http://missrochelle1999.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

Siti Aisyah said...

http://cheriteradiatasawan.blogspot.com/2012/09/zyraroxx-follower-datang-bertubi-tubi.html

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216