TEMAN SETIA

Feeling Jadi Orang Minyak

ASSALAMUALAIKUM.......




       Sebelum memula bicara...elok la aku menyeru pembaca semua untuk join GA aku yang tak seberapa nie..nak join or nak jadi sponsor...KLIK SINI



     Ok sekian untuk GA....ngeh...ok aku nak kongsi sikit yang aku baru jer bertukar jadi orang minyak..ngeri pulak bila fikir..kahkah...tengok bawah..tengok la tengok la....



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/




      Tengok...masa aku keluar bilik air tadi...habis satu rumah gelakkan aku...panggil orang minyak...nie first time aku try mask warna hitam....haha...sebenarnya aku pakai benda nie ha...






        Tadaaa...Shiseido mask..kekonon nak feling korea la..sekali feeling jadi orang minyak..tapi mask nie best taw...aku baru cuba tadi...tapi memang rasa muka lembut...rasa bersih....tapi part yang tak best..time nak tanggal mask nie....sampai nangis aku..pedih oiii..tapi bila dah tanggal..tadaa...rasa macam neelofa...kahkah...


       Mask nie untuk buang segala sel-sel yang tak berguna dekat kulit...dan merawat kulit...sekeping RM2 jer..murah kan kan...aku syorkan korang order benda nie...takder mahal manapun..berbaloi-baloi....











TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Maria Menado~ said...

hehe. Ingat apa tadi.. hehe. kena beli ni kalo dapat muka macam neelofa. hehe..

Nak buat GA apa atie? tengah construct lagi ea.. cari sponsor..~

Rapunzeel Cikilolo said...

jenama macam mahal...

tapi awat muka hitam? barang ape die gune? menarik tak?

huehue, banyak tanye lak kan...

Namee Roslan said...

tu dia.hehe. orang minyak comel.gini lah dia. nak try juga la.weee .ni nak kahwin ni kena cun cun sikit.hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216