TEMAN SETIA

REVIEW | Kesalahan Filem Saya Amat Mencintaimu (SAM)

ASSALAMUALAIKUM.....




        Korang dah join ke belum GA aku..kalau belum boleh join SINI...thank you thank you....



       Ok sekarang aku tengah cuti sem so macam budak-budak lain memang 24 jam depan lappy...online online...dan dah boring sangat layan movie..dan aku terlayan movie SAM nie...disebabkan dah tak der sangat movie nak layan...aku ulang 46182619 kali tengok filem nie..ngeh ngeh..tak kena duit macam masuk wayang pun..bila dah tengok banyak kali tue...tetiba perasan satu benda dalam filem nie..nak tahu ap???meh tengok PS nie





cer korang tengok nama dia dekat scene nie....tengok bebetul nama dia SHAMSUDIN BIN HASYIM





tapi dlm fb SAMSUDIN BIN NASIR...
nampak tak??haha
apa2 pun cerita nie sweet..kbye


*p/s: sesapa yang nak cari pendapatan tambahan boleh terus inbox fb aku..







TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Azhafizah Md Nor said...

giler clear ksalahan tu..tutup mata je la kan kalau citer dah best..btw,fiza tak tgk lagi pun.hehe

Cik Bunny said...

doodle dh siap, jom amik =) http://bunnyinspired.blogspot.com/2012/11/senarai-peserta-segmen-free-doodle-by.html

Namee Roslan said...

actually banyak kesalahan film melayu sbb cincai sikit diorang.tapi takpelah..hehe.

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216