TEMAN SETIA

Ini Olang Talak Tipu Punya

ASSALAMUALAIKUM....



       Hello readers....lama kan aku tak update blog nie..besa la hujung bulan..kalau aku tak update tu maknanya internet aku dah mencapai tahap maksimum la atau dengan erti kata lain..internet dah habis kuota...hiks..*bajet habis comel....sebenarnya aku sendiri pun tak tau kenapa tajuk entry macam nie..dah habis idea dah nak letak tajuk entry apa...



      Sebenarnya aku nak cerita pasal gambar bawah nie 





        Maaf la terpaksa tempek macam tu sebab ada alamat rumah..kang korang serbu rumah aku pulak raya nie ramai-ramai kan susah...hoho...ok actually nie cheque untuk cashout churp2 aku...aku cashout bulan lepas..tapi memang paling lama ambil masa sebulan cek sampai rumah..yang paling best masa aku cashout hari tu..churp2 ada bagi tarikh bila cek akan sampai..tarikh yang diorang bagi dekat aku 1 ogos..dan cek memang sampai tepat 1 ogos dalam peti surat..nampak??ini company talak tipu punya....

       Aku join 3 company yang buat advertisement...Nuffnang...says dengan churp2 nie..dan sepanjang pengalaman aku memang 3 nie company the best..memang diorang bayar kita punya income..serius wey..ada bukti siap aku leh kasi...


    


      Nie masa aku daftar says dulu...bagi aku says nie antara yang paling senang dapat income...lagipun cukup RM50 korang dah boleh cashout..lagi best dia masuk direct duit dalam korang punya akaun..tapi sekarang says dah ditukar kepada 8share.com....konsep sama...cuma nama jer lain..korang kena try tau join...tak perlu keluar duit pun..cuma perlu daftar dekat SINI pastu korang dah boleh share iklan yang dia bagi...






        Nie pulak masa dapat cek nuffnang...nuffnang nie kerja lagi senang tak payah nak share iklan bagai...cuma kena rajin update blog jer....nanti nuffnang bagi lah korang income..cukup RM50 boleh cashout...dan cek sampai rumah dalam tempoh 1-2 bulan..aku dulu sebulan lebih kot rasa sampai..ntah tak ingat...yang aku ingat 3 company nie memang tak tipu...diorang bayar kita mengikut perjanjian...hekhek....


        Dan terbaru...tadi baru jer cashout 8share masuk akaun bank...tak sampai seminggu pun aku cashout....




         Aku memang cashout cun-cun RM50..so tolak RM1 duit proses..dapat RM49...berbalo-baloi..korang kena daftar 8share dekat SINI...boleh dapat income cepat tau..


       Dulu aku pernah gak rasa yang macam tipu jer share iklan boleh dapat duit..tapi dalam pada fikir tipu tue..aku try jugak la join..nah!!berbaloi weyh...korang try la join..walaupun tak banyak tapi masyuk jugak kan dari online fb tak dapat apa-apa yer dak??k selamat hari raya..bye..


*nota NT : rezeki bulan puasa dan raya






TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

Lelaki said...

uik untungnya.


siang2 dah dpt duit raya.

Aisha Fauzi said...

Says dah tukar pada 8share tapi says tu masih boleh guna lagi tak untuk dapat income ? :)

Nyamuk Terbang said...

@Lelaki alhamdulillah rezeki :)

Nyamuk Terbang said...

@Aisha Fauzi sekarang says cuma sedia breaking news sahaja..income semua melalui 8share..xpayah buat akaun baru..pkai jer email dgn password says.my untuk login 8share :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216