TEMAN SETIA

VIDEO | Suami Pukul Isteri Dalam Lif

ASSALAMUALAIKUM....




        Hello readers...hari nie aku cuma nak kongsi satu video yang aku rasa sangat kejam dan tak patut terjadi...sebelum aku celoteh..jom kita tengok dulu video tersebut







        Aku rasa ramai dah tahu kot pasal video nie..sebab semalam (14/8) video tengah panas dekat fb dan semua page yang ada....tapi aku baru sempat tengok hari ini (15/8)..sebab ingatkan video dah lama..macam malas nak tengok..tapi bila dah tengok macam geram gila pun ada....



      Bagi aku la kan..tak patut nak pukul depan anak..paling takleh terima sampai terpelanting bini tu kena penendang..kalau ada masalah sekalipun tak payah la bawak sampai depan anak2..anak tu kecik lagi..kesian aku tengok diorang macam tak tahu pergi sebelah ibu atau ayah...lagi satu macam tak boleh settle dekat rumah baik-baik...maybe masa kejadian..tak perasan kot ada cctv tengah merangkap..buat kerja kantoi semua nie..dan aku difahamkan polis tengah cari lelaki nie...ha ambik..pandai buat pandai tanggung lah yer..


*nota NT : risau dapat lelaki macam nie nanti 

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

Anis Farhana said...

ya Allah, sampai hati laki tu. ishhh.

Miss Nurul Atikah said...

Rase geram sangat ngn lelaki ni. Pukul istri mcm binatang je. Binatang pon xbuat mcm tu.. Sy pon takut gak lau dpt future husband yg panas baran camni. Mintak dijauhi laa.. :)

eray said...

pelik2 perangai zaman sekarang. jangan takut lak nak kawen. banyak laie lelaki yang kacak, beriman & gentleman

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/08/khasiat-susu-ibu-17-yang-terhebat.html

Syafik Coklat said...

ini bodo lalat nie.haha

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216