TEMAN SETIA

Robot Sebesar Kapal Terbang

ASSALAMUALAIKUM....



        Hello readers....aku tak tahu mood apa yang mai..tetiba hari2 aku update blog nie..mungkin penyakit2 yang dulu telah kembali atau mungkin office nie memberi banyak sumber inspirasi kepada aku*amboi ayat kasi lempang satu kali....





        Tadaa...sijil uolls...kira nie merangkap sijil pertama aku dekat company nie..wah tahniah untuk diri sendiri..ekekeke...sebenarnya sebelum cuti raya lepas aku dihantar untuk Kursus Pengenalan Robotik...tapi kursus dekat dalam industri yang aku praktikal sendiri...nampak ja tak lekeh tapi Kursus nie sangatlah bertaraf ok...


       Kalau korang tengok dekat sijil nie ada perkataan FANUC kan??ha FANUC adalah antara company dekat Jepun yang mengendalikan robot dan jugak mesin..korang boleh klik FANUC untuk tahu detail pasal syarikat nie*syarikat tak salah aku...


       Masa kursus nie aku diajar tentang cara mengendali robot..sangat best uolls...sebab boleh main-main dengan robot nie..boleh bagi dia jalan..pegang barang dan sebagainya..aku terlupa plak nak snap gambar sebab takde masa..tapi kalau korang nak tengok gambar robot yang aku guna tue..korang boleh pergi dekat website FANUC dan tengok robot model LR Mate200i....tue saja untuk entry kali..nanti aku rajin aku update lagi ok...lepas nie dah boleh kot buat robot sebesar kapal terbang...

*nota NT : masa praktikal kena guna masa sebaik mungkin untuk rebut peluang yang ada


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

roq said...


ahah... aku pon belajar robotik gak

senang2 singgah la sini pulak :)

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw, let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

Terima kasih :)

Asha Lya said...

Hye assalamualaikum...salam prkenalan

Aisha Fauzi said...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah blog saya ^^ http://twinkleeestar.blogspot.com/
Btw, let's join this awesome giveaway !

Support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


Hadiah teddy bear gergasi sebagai ganjaran ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Nak dapat RM 50 secara percuma ? Join sekarang ! :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/menangi-rm-25000.html

Banyak hadiah menarik yang ditawarkan ! Gempak-gempak belaka ! Join sekarang :D
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
- http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216