TEMAN SETIA

PELIK | Catdog Versi Manusia

ASSALAMUALAIKUM....



        Hello readers...korang suka layan kartun tv9 tak??aku memang suka gila layan..tak makan pun takpe..paling best layan catdog dengan spongebob...walaupun nampak macam tak bapa cerdik sikit kartun nie tapi hilangkan stress tau...dan dan korang pernah tengok catdog in real life??ha..jangan tak tahu ada manusia yang kembar ala-ala catdog nie tau...






         Aku tak pasti sama ada nie memang real atau hanya edit semata..aku pun terjumpa dekat google..lain yang search..lain yang jumpa...tapi if betul la..terfikir jugak aku..macam mana diorang jalankan kehidupan...macam mana nak buang air sebab bercantum macam tue kan..tapi kuasa Allah tiada yang mustahil... :)

*nota NT : ramai cakap edit..korang rasa??


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

Azhafizah Md Nor said...

erm..macam edit jugak..terseksa pulak tengok.

CXopportunities said...

edit ni. huhu mane boleh hidup kalo psgn cmni. cmne die nk buang kekotoran dlm bdn? penyahtinjaan dia tak betul. kan? huhu

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216