TEMAN SETIA

Akulah SI KATAK

ASSALAMUALAIKUM

eh chup2 
nie psaipa dok gelak tak berhenti *ayat bajet
sila jangan gelak dengan tajuk entry aku ok
memang btoi pun tajuk tue

ha nie meh aku nak cerita sikit
hampa ada tak binatang kesayangan
mesti ada kan
kucing,hamster
alah aku pun ada bela pets la weyh
nak taw tak aku bela apa 
sila scroll ke bawah sedikit demi sedikit
takut ada yang mati kat sini
|
|
|
|
|
|
\/

tadaa!!!!
dua ekor katak yang sangat comel macam aku
jangan geli la weyh
memang serius aku bela binatang nie
haha
aku fanatik katak weyh
aku minat katak dari form3
sebab masa ada katak masuk kelas aku
time tue semua tak berani buang katak tue
pastue aku pun buat berani (penakut sebenarnya)
ambik katak tue letak kat luaq
haha
begitulah flashback saya
dan dan aku ada banyak sangat koleksi barangan katak
sila scrool ke bawah untuk gallery katak aku *perasan
|
|
|
|
|
\/

nie keychain aku gantung dekat beg tapi dah hilang :(

nie beg shopping lalala~~

notes clip yang tak pernah guna

paper clip


hp strap *sila abaikan tgn aku

sebenaqnya ada lagi sekoq katak
hp strap Mr Kucing bagi
tapi time nak post entry tadi dia melompat pi mana tak taw
(ampun ya pak kucing)

dan dan
disebabkan minat yang mendalam *abaikan ayat nie
aku pun jahit sekoq katak nie

|
|
|
|
\/

buruk kan kan??
haha

ok bai


p/s:: boleh aku bukak muzium katak lepas nie

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

24 sayang gua:

EkaBukanMakcikKau said...

aku nampak katak pon nangis dah . kau tidur sekali dgn dia ke ? amboi amboi
ingat putera katak ehh ? hahahhaha

^baju kurung^ said...

sume gmbar kataks tu comel..
tp tang katak betul tu geli sketla~

muhamadsufian89 said...

onnngggg kedek kedek. haha

kaizen said...

nak masuk muzium katak free boley??

*nak tuju lagu boleh??

AZTIQAH said...

@EkaBukanMakcikKaumana lah taw aku kiss dia..tba2 jd anak rja..utg aku weyh

AZTIQAH said...

@^baju kurung^hehe...chomey jerk yg real la best

AZTIQAH said...

@muhamadsufian89mcm knai ja.. :)

AZTIQAH said...

@kaizensalah channel neyh..haha

kaizen said...

ape lak salah.... boleh laa... boleh laaa.. hahahaha

~milo~ said...

geli kat katak ong ong.hehe

AZTIQAH said...

@kaizen ko nie dafi ker??haha

AZTIQAH said...

@~milo~saya suka katak :)

kim heeruul said...

style la ko jahit.haha..
aku suka sgt pada siput laut..
teringin nak bela....

AZTIQAH said...

@kim heeruulsiput laut??xpnh pn aku dgr

aleen aiden said...

katak idup bela juga ke?hu3

AZTIQAH said...

@aleen aidenyup..hehe

.izzati liyana. said...

bukaklah muzium, boleh melawat. huk3. banyaknye katak..

AZTIQAH said...

@.izzati liyana.msuk kna bayar..bleh??

kaizen said...

sy bukan dafi laa

Nyamuk Terbang said...

@kaizenla bru nk mntk sign...haha

iPai said...

wah .. menarik gila bela katak ..

saya sendiri takut2 =P .. hahah

Nyamuk Terbang said...

@iPai
best oo kulit dia

farra said...

woooii!!!aku ada geng rupanya yg minat katak..wee..aku ingat aku sorg je dlm dunia dok minat encik katak..:)

tapi,aku geli ngan ulat gonggok!boley pengsan!tetiba~

Nyamuk Terbang said...

@farrannt bleh bkk group geng katak weyh
haha

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216