TEMAN SETIA

JOM JOIN CONTEST F&N PULAK!!

ASSALAMUALAIKUM

wah best gila dapat cuti hari nie
sampai pukul 10 aku tidoq
(punya la malas anak dara nie)
serius weyh letak gila kerja siang malam
gaji tak banyak-banyak jugak
mampus kalau bos aku baca
(dia ada blog ka,facebook pun tak taw benda apa)

ok la kita pi dekat tajuk terus la
tak larat berletiaq
tadi kan aku bukak dari satu web ke situ web
tiba-tiba puuup!!
terjumpa contest lagi
(rajin pulak join contest)

tapi tapi
contest F&N yang buat
tak la susah mana pun contest dia
tapi hadiah pergh
IST PRIZE PEUGEOT
(lesen pun tak dak)

so aku tak mau la nak masuk contest sorang
aku nak ajak hampa semua
jom weyh join
tak taw nak join ka??
adeh..ney ha aku tolong

meh meh join ramai ramai
ajak la orang kampung semua sekali
tak kena duit pun
untung-untung boleh menang kan

ayaq favourite aku :)

p/s:: harapan untuk menang gila tinggi weyh (berangan kuat)


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

6 sayang gua:

ainaa afiqah said...

nak join !! hehehe :)

AZTIQAH said...

@ainaa afiqah
meh2 click dkt daftar tue ek

cheqwa said...

nak join nak join.....tereksaited...hehe

AZTIQAH said...

@cheqwa
click ja ats tue...hehe...mna taw leh dpt hadiah

Mohd Ashraf Arif Bin Mohd Ali said...

bgus betul nooo,muda muda g dah pandai biz...nk blajar nie leh xk?

AZTIQAH said...

@Mohd Ashraf Arif Bin Mohd Ali
meh2 blajar..hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216