TEMAN SETIA

Hari Tanpa Nasi Sedunia

ASSALAMUALAIKUM

sebenaqnya malas nie nak update
tapi tak pa lah
memandangkan dah nak update jugak *betoi ka ayat nie

nie mai cerita sikit pasai pengalaman aku time hostel dulu
dulu aku dok hostel satu bilik 4 orang
aku sorang budak penang
yang len semua kelantan mari *sampai aku pun kecek kelate
ok abaikan
bukan nak cerita pasai tue pun
next paragraph
|
|
|
\/

ada la roomates aku sorang tue
dia tue perasan dia gemuk *harap dia baca
kalut nak diet
entah apa yang best sangat dengan diet nie
aku pun bagi la cadangan kat dia
buat Hari Tanpa Nasi Sedunia *suka2 hati bagi nama
kira hari tue tak boleh makan nasi langsung
tudia jenuh masing-masing pakat tahan perut
tambah-tambah time nak naik bilik kena lalu depan cafe
memang mengalahkan orang puasa la
terliuq gila
dah nak diet sangat kan

tapi tapi
nie bukan untuk roomates aku sorang ja
satu bilik tak boleh makan nasi *kejam gila aku
disebabkan idea aku yang amat bernas nie
maka terciptalah pesta maggie dalam bilik aku
tibai maggie ramai-ramai
best ooo
tukaq2 rasa maggie*padahal rasa sama ja
nie bukan megi nie spagetti pizza *xdk kaitan

|
|
|
|
\/
tapi tak lama pun bertahan hari tanpa nasi nie
mai time malam pi jugak turun cari nasi
baik tak payah diet
alahai roomates aku
cer contohi aku yang malas nak makan nie *perasan
tue ja la pengalaman aku
best dok hostel nie
boleh buat gila *padahal aku tiap2 minggu balik

so yang tue ja la aku nak cerita
tak best gila entry nie
dah nama pun aku tengah malas
so malas la nak taip
haha
kalau pandai cari la yang mana aku..time besday aku nie
 *saja nak bagitau

p/s:: jangan makan maggie selalu nanti tak cerdik

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

38 sayang gua:

cik Q said...

HAHAHHA . kelakar . takkan ada kot . mybe model buatlah kot hari tanpa nasi hoho

Nyamuk Terbang said...

@cik Qnnt nk suggest lah suh buat..haha

Pendamba Mawar said...

baju coklat tu..lalala

Nyamuk Terbang said...

@Pendamba Mawarsorry xdk hadiah...haha

H.J said...

saya suka makan megi..hak3

Nyamuk Terbang said...

@H.Jboleh la join pesta nnt

Rizal Murad said...

Woooo menarik lah =)

Pendamba Mawar said...

kesian nye xnk makan nasi..miahaha komen entri sama

SYAFIQAHSALEH said...

tak boleh kalau tak mkn nasi even sehari pun..nanti menggigil:D

hamzah ian said...

sedap spageti tuuu.. lama tak mkn. huhu

Nyamuk Terbang said...

@Rizal Muradap bnda plak yg mnarik

Nyamuk Terbang said...

@Pendamba Mawarbkn xnk mkn..trpksa xmkn

Nyamuk Terbang said...

@SYAFIQAHSALEHxleh jd geng r

Nyamuk Terbang said...

@hamzah ianjom pi pizza

NEO said...

gambar paling bawah...1234 aku yang punya...hahaha!

Nyamuk Terbang said...

@NEO
sory org punya

Wanz Mejuez said...

baru aku jumpa blog retis Nyamuk Terbang... eheheh

From member SB..

Nyamuk Terbang said...

@Wanz Mejuezaku retis??no way!!
xbleh trima gila :)

kim heeruul said...

stay hostel mmg best..mcm tggl bujang..haha

iPai said...

nasib baik hari tanpa nasi sebilik .. kalau sedunia, dah kebulur kitorg tak leh makan nasi .. hehe

Nyamuk Terbang said...

@iPai
haha...bleh ar nnt nk suh buat hri tnpa nsk sedunia

Nyamuk Terbang said...

@kim heeruulhaha..ckp mcm dh kwin

alinac lover said...

skg ni kawan diet lg x hehehe

Cik Aish said...

kamu nombor dua dr kanan kan?? hehe

aleen aiden said...

pergh..alin memang xbley klo xmakan nasik dlm sehari.hu3

Nyamuk Terbang said...

@alinac loverdia ad kt kmpung dia..mmg mkn la bdk tue :)

Nyamuk Terbang said...

@Cik Aishwah cik aish hbt..tpi xder hdiah sory

Nyamuk Terbang said...

@aleen aidenkehkehkeh...sy hebat besa la
ok perasan

Night Walker said...

ha3.. rakyat Malaysia susah nk dipisahkn dgn nasi..^^

rara pinkmafia said...

wahhhhh kena teka eh yg mana 1,takde hint ke?hehehe.

ala sedapnya spegatti tu.

Nyamuk Terbang said...

@Night Walkerxsemua la..aku boleh ja

Nyamuk Terbang said...

@rara pinkmafiahaha..xdk2...kna teka..spagethhi tue pi la pizza...sndri bayar..

fairuz said...

ekekeke. saya suka makan kek. LOL

Nyamuk Terbang said...

@fairuzlpas nie ad hri tnpa kek sedunia plak..haha

aleen aiden said...

hahah,prasan cket.huh! :P

Nyamuk Terbang said...

@aleen aidenperasan jgk...haha :)

iPai said...

tak nak2 .. kalau NT buat, nak boikot .. heheh ..

bila baca balik entri ni baru teringat .. heee

Nyamuk Terbang said...

@iPaihaha dh ingt dh kn??lalala

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216