TEMAN SETIA

Apa Itu SPAM Link????????

ASSALAMUALAIKUM!!

haha 
lama gila tak update *abaikan kalau intro aku semua macam nie
sihat ka weyh hampa semua
aku macam nie la
dok mencekik darah orang hari-hari

ok kita mula
nowadays as we all know there was to many to many spam *abaikan
sebenaqnya hari nie aku nak cerita pasai spam
sebab tadi time dok lepak-lepak dekat group
aku tengok macam ramai ja tak paham maksud spam
so mai pakat-pakat baca maksud spam

APA ITU SPAM?????

Electronic junk mail or junk newsgroup postings. Some people define spam even more generally as any unsolicited e-mail. However, if a long-lost brother finds your e-mail address and sends you a message, this could hardly be called spam, even though it's unsolicited. Real spam is generally e-mail advertising for some product sent to a mailing list or newsgroup.


Ha tue la maksud spam
jangan tanya maksud aku pun tak taw
pi GOOGLE TRANSLATE sendiri

senang cerita macam nie la
kalau nak taw link hampa post tue spam ka tak
bila hampa enter dia keluaq captcha
tak pun link tue menyala lampu warna biru *ayat aku jangan curi
paham dak nie??
kalau tak paham
kita pi ke penerangan secara bergambar *tadika betoi
|
|
|
|
|
\/


abaikan gambar jejaka itu

ha tue la spam
nampak tak lampu biru menyala??
spam nie boleh bagi melingkup fb hampa
silap-silap fb hampa tak boleh komen *serius tak tipu

so kalau orang kata tak boleh spam..
dah taw dah kan sebab apa
jangan ambik mudah benda nie
ok semua

eh sat
nak promote SB
mai-mai join group kami mai


OK BYE *kejadah besaq tiba2


p/s:: bangga admin kalau baca neyh

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

26 sayang gua:

farra said...

sape degil,nk jugak biru2 tu,hacker hack dia nanti..haaa

Nyamuk Terbang said...

@farrahaha..lampu biru....

mirul said...

tudia, haha,

kalau nak tentang adab post link di group facebook, tekan sini

Nyamuk Terbang said...

@mirulhaha post link pn ad adab

Nyamuk Terbang said...

@I do I need Imanhaha...jgn curi ayt tue

fairuz said...

hahahaaa nak spam jugak!! boleh kan? agagaga :P

alinac lover said...

paham dah hehehee

Cerita Cipaa said...

kak , tak paham la =.='

Nyamuk Terbang said...

@fairuzboleh jalan..haha

Nyamuk Terbang said...

@alinac loverseb bek phm

Nyamuk Terbang said...

@Cerita Cipaaap yg xphm chek..cer gtaw

kim heeruul said...

gua dh lame thu..haha..
bagus2 ..entry ini boleh mengigat kan org yg nakal..

Nyamuk Terbang said...

@kim heeruulspa suh bca..bluekk

Farrah yong said...

bangga si amal tuu weyhh . ahahahha ;)

Nyamuk Terbang said...

@Farrah yongsja nk bg dia bngga jp

EkaBukanMakcikKau said...

nak pedulikk jugakk . sapekah jejaka itu ? wakakakkak . weh macam bangang aku terbaca SPM tadi tetiba baca baca citer pasal SPAM . wakkluu . bhahahhahahha . dah ah muka kau macam muka cikgu aku , haha

sebab sebab kenapa aku tak hingin kat lelaki

Nyamuk Terbang said...

@EkaBukanMakcikKaukau ah bangang...SPAM bkn SPM..lpas nie aku nk jd ckgu kau

HaFiz said...

klau rajin cari ada html utk block curi word mcm dlm blog aku

yunZ said...

dulu x phm jugak spam 2 nate beruk ape..bila join sb baru tau :) weee

Nyamuk Terbang said...

@HaFizad ker??nnt aku cri

Nyamuk Terbang said...

@yunZkecek kelate mu :)

SimplySeoul said...

biru2 ni memang semak mata sikit.

Nyamuk Terbang said...

@SimplySeoulha thu xper

iPai said...

like pun takleh .. ada jumpa kawan yg like banyak sangat sampai tak leh nak like .. uhuhu

Nyamuk Terbang said...

@iPaierr pnah kena dlu

erleena said...

ouhh ptotlaaa, adoiii tu la bkn nk belajaq dlu kn da kne, el nye blog ilang dah any solution ?

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216