TEMAN SETIA

Pengelike Status Aku Dekat FB Setaraf Dengan LISA SURIHANI

ASSALAMUALAIKUM

lai lai entry baru lagi *tiba2 jadi semangat
hampa semua suka tak main like2 dekat fb
kalau tanya aku
toksah dok kata apa la
aku la pengelike tegar
komen haram tak pun
kadang-kadang kalau terlebih rajin sampai setiap komen aku like
*mesti orang geram kat aku

nak cerita pasal like nie
pada suatu hari tiba-tiba
puuuppp
kawan aku  bagitaw
'weyh hang HOT kan'
aku punya la blur dengan ayat tue
rasa cam nak ja aku penampor budak tue
aku pun tanya la pasaipa
terus dia tag satu pic dekat aku (scrool bawah untuk melihat)
|
|
|
|
|
\/



sila fokus dekat anak panah tue
jumlah like = 6,496
tudiiiiaaaaaaaaaa
macam status LISA SURIHANI weyh *bangga
aku pun tak taw la kawan aku edit ka apa
sebab dia cakap memang dia bukak ada macam nie
tapi agak2 la kan fb limit 5000 friend
kawan aku dekat fb tak sampai 5000
macam mana like bleh 6000++
lagipun status aku friends only

dan disebabkan benda nie
aku kena perli hari-hari
pffttt 
geram jugak la
aku bukan artis pun
nanti tak pasai2 orang cakap aku perasan

tapi tapi
disebabkan nak sangkal benda nie 
(sila muntah hijau dengan ayat nie)
aku pun mengeluarkan bukti
aku pun print screen jugak weyh
ingat nak dok diam
|
|
|
\/


tengok betoi2 jumlah like = 9orang ja termasuk aku
memang jauh bermeter la beza dengan yang kawan aku bagi
sampai la aku dok pikiaq sebab benda nie jadi...
adakah fb yang bersalah atau member aku pakar IT
encik Mark sila beri jawapan *macam dia pandai melayu


p/s:: mesti kak lisa tergugat bila baca post nie..wahaha

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

28 sayang gua:

kim heeruul said...

retisss..hihih

AZTIQAH said...

@kim heeruul
retiss tue hapa??xphm

hamzah ian said...

limit 500 eh??

AZTIQAH said...

@hamzah ian 5000 lar..adoi

Ku Azhar said...

tu dia.... :)

AZTIQAH said...

@Ku Azhar haha perli la tue kn

Gua Syed said...

hahahaha.. kat browser pon bleh wat.. hehehe..

AZTIQAH said...

@Gua Syed ye ek??xpndai la bab2 nie..hehe

nanad said...

perghh..sekali 6496 likers tuuh..cayalah ;D

AZTIQAH said...

@nanadjgn nak percaya sgt..hehe

reza al-razi said...

haha.. maybe makhluk2 alus punya like tu kot.. ;-)

aleen aiden said...

hahah.same mcm kwn aku.keje nak like je.

AZTIQAH said...

@reza al-razimakhluk halus ad fb??wow hebat

AZTIQAH said...

@aleen aidenbleh tbuh kelab lpas nie

Acik said...

wakakaa .. ingatkan mengalahkan siti nurhaliza tadi ... 9 pun ok gak ler!

AZTIQAH said...

@Acik
kalah lisa surihani ja mmpu..haha

Cik Aish said...

hhe..zmn skng mcm2 boleh buat..

AZTIQAH said...

@Cik Aish haha...gmbr laki pn bleh edit jd pmpn...lalala

Eazy Izzuddin said...

whoa...
beribu tu..
xD

alinac lover said...

hahaha sempoi

AZTIQAH said...

@Eazy Izzuddinhaha hebak

AZTIQAH said...

@alinac loverxtaw nk kta..haha

pRiNCe said...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
sudi tak berkawan dengan prince?
jom bce entry terbru sy..:)

Drama Juvana - Anjakan Populariti Izreen Azminda ( Cikgu Zakiah )
Gambar Tentera US Merogol Wanita Iraq ( 6 Gambar )
Mati Ketika Berzina ( Merogol ) Ikan Pari

AZTIQAH said...

@pRiNCe makaseh :)

Nizam Ijam said...

wah ramai like tu..heheh


” Nizam Ijam Dot Com”

K O R I E said...

wah. cmner ek kwn awk buat?
mcm best!

AZTIQAH said...

@Nizam Ijamfake jer tue

AZTIQAH said...

@K O R I Eentah..dia ckp bkn dia tpi fb problem..hehe

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216