TEMAN SETIA

BEG SHOPPING YANG UNIK!!

ASSALAMUALAIKUM

hello hello
dah dua hari dah tak update
busy kot la neyh
tadi aku bukak la google nak search sumthing untuk header blog
(macam pandai sangat buat header)
tak kisah la
tapi tapi
aku terjumpa sumthing yang boleh aku sumbat dalam blog buruk aku nie

nak taw ka apa???
la kan malaysia dah amal hari tanpa beg plastik
so hampa hampa kena la beli beg shopping sendiri
jimat sikit kan
bagi hampa yang tak taw nak belo beg macam mana
sini sini
aku tunjuk contoh-contoh beg yang best
|
|
|
\/

beg nie sangat2 bahaya 
hati hati bawa beg nie kalau ada polis kat depan

mesti pompuan nie ada misai (cover konon)

saya sangat seksi di sini

mummy jangan tinggal saya


berani hang tarik rambut aku

selesa ja nampak beg nie


kesian atuk nie


ha so beg mana pilihan hampa??
komen la sikit
adios ~~

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216