TEMAN SETIA

WARNA SERLAH LAMBANG DIRI LELAKI!!!

ASSALAMUALAIKUM

hello hello semua
sihat ka??
(asal intro ja ayat nie)
haha
sorry lama tak update
ada masalah dunia sikit
tapi tak pa
semua jangan risau
masalah dah nak settle
(ayat bajet,blah la weyh tiqah)

kali nie entry khas untuk abang abang handsome kat luar sana
(abang ya bukan abang 'tersayang',harap maklum!)
haha
ha aku nak cer sikit pasal warna
alah hampa semua mesti ada kan warna-warna feveret hampa
jom-jom kita tengok betoi ka tak warna bawah nie dengan peribadi hampa
(untuk laki ja,pompuan aku xbuat kajian la pulak)


PUTIH

putih itu suci kan2??
ha apa yang aku taw
orang yang suka putih nie adalah yang open minded
yang suka jaga kebersihan (pergh)
dan seorang yang profesional
ya ka??

MERAH

merah itu garang!!!
(garang la sangat)
sebenaqnya kan orang yang suka merah nie dia romantik kot
ala-ala dalam hati ada taman la senang cakap
kalau dari segi buat kerja
depa-depa yang jenis nie
buat kerja cepat woo
jangan dok buat main

KUNING

orang kata kuning nie orang penakut
opss betoi ka??
sebenaqnya orang spesis ni disenangi semua
ha jangan dok pandang rendah la weyh
depa nie understanding kot
sebab tue orang suka kawan ngan depa

HITAM

warna nie aku paling pelik sekali
semua orang suka sangat warna nie
boleh kata kalau aku pi kuaq tue
belambak dok ada pakai baju nie
sebenaqnya warna nie bagi orang yang lonely weyh
depa pakai untuk tarik perhatian gadis-gadis(ayat xbleh blah)
ha jaga-jaga la hat yang suka sangat pakai warna nie
macam aku
lalala~~

HIJAU

kucing hijau (abaikan ayat ini)
warna hijau??
erm....warna nie baguih
sebab dia boleh bagi kita rasa relax
orang yang dok pakai nie dia seorang yang cool
tapi depa nie kuat cemburu
ala...ada jugak macam tue
besa la nobody perfect

COKLAT

sedap nya cadbury
haha
bukan coklat tue la weyh
nie warna
warna coklat ni selalu berkait dengan kemewahan
kiranya orang yang pakai warna nie dia kaya la??
haha bukan la
dia cuma nampak agak mewah ja
tak semestinya orang tue kaya
satu lagi orang yang suka coklat dia sangat lah adil
adil kah???
tanya diri sendiri la bro



ha yang tue ja la antara warna-warna yang aku nak share
so hampa-hampa tue minat warna apa??
kena tak kat batang hidung hampa dengan apa yang aku cakap
jom la kita share
jom-jom komen

p/s:: personaliti seseorang bergantung kepada siapa diri dia yang sebenar 




TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

10 sayang gua:

iPai said...

eh nape takde warna biru ? takde biru, pilih warna putih laa .. professional gitu ..

AZTIQAH said...

@iPai
ya ka professional??wakaka

iPai said...

professional okeh ..

AZTIQAH said...

@iPai
yala2 stg ngs plak..haha

iPai said...

T_T ... ada org buli ..

AZTIQAH said...

@iPai
sy bukan pembuli..buli mental ja..haha

iPai said...

uhuh ... buli laa tuh .. meh nak buli balik ...

mane maksud warna biru ni ? mane2 ?

fierul said...

hah pkwe ak ska warna hjau gan putih . hehe . :)

Nyamuk Terbang said...

@iPaimasih dikaji
haha

Nyamuk Terbang said...

@fierulfeewiiit acecey

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216