TEMAN SETIA

Hadiah Punca Redakan Marah

ASSALAMUALAIKUM

entry nie khas aku tuju untuk mereka2 yang ada awek
(of course la laki)
pernah tak hampa2 nie buat awek hampa marah??
mesti pernah kan??
tipu la kalau tak pernah
bagi aku la kan
tak fun kalau couple tak gaduh
sebab gaduh bagi kita lagi rapat
setuju tak??

hummm..bila dah gaduh tue mesti nak pujuk kan??
nie aku nak bagi sikit la cara nak pujuk
sebenaqnya marah nie boleh hilang kalau kita bagi hadiah
hadiah tue jangan la yang mahal2
pokai la
kalau 10 kali marah
bankrup kott
beli yang murah2 ja
yang rasa cam special
macam coklat ka bunga ka

for sure awek hampa tue cool balik
tak percaya ka???
try la tengok
belum cuba belum taw

bagi yang dah try 
jom la share hadiah apa yang hampa pernah bagi
k adios~~

p/s:: tak minat langsung la bunga

sweet la jugak gambaq nie kan2??

jangan lupa tinggal komen okeyh ??


TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

2 sayang gua:

fierul said...

jdi geng la kta . ak pon ta ske bunga . tpi kalau org bgi ak trima je . bgi kt mama ak sbb dia antu bnga . oppss . hehe

Nyamuk Terbang said...

@fierulhaha...ad ker hantu bunga...ngeri x

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216