TEMAN SETIA

JOM JOIN BLOGLIST AZTIQAH

ASSALAMUALAIKUM

hai semua
aku nak buat bloglist la
bukan apa
senang kan kita nak terjah-terjah blog orang
nak tak jadi bloglist aku??
(ayat orang bajet)
kalau nak amatlah di alu-alu kan

tapi ada la syarat dia 

1. follow blog aku (wajib)

2. buat satu entry pasal nie

3.copy banner bawah nie (sorry buruk)




4. tag la dua orang kawan (make sure depa taw)

5. tinggal link dekat entry nie supaya aku boleh follow balik

p/s:: click banner heartbeat dengan churp churp aku sekali

senang ja kan??
tak payah kuaq duit pun
sapa-sapa yang dah jadi bloglist aku
akan aku senarai dalam page bloglist aku 
ok??
terima kasih :)

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

Miss Anis said...

insyallah kalau da msa join.....

AZTIQAH said...

@Miss Anis
orait dear

AZTIQAH said...

@Ruqaiyah Amanina
ok checking

AZTIQAH said...

@Cerita Cipaa
ok nk check sat

Sam Tasha said...

insyaAllah kalau sempat nanti saya join..

AZTIQAH said...

@Sam Tasha

no problem

SheyPull said...

nak follow ...dah follow..
nak join nie x sempat...bz sgt2...sorry


JOM singgah blog saya nak... Wordless Wednesday #2 daa....

AZTIQAH said...

@SheyPull
sokay :)

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216