TEMAN SETIA

JOM BUAT THEME SENDIRI

ASSALAMAUALIKUM

hello hello
pernah x hmpa rasa bosan dengan theme kt hp hampa???
pernah tak hampa terpikiaq (terfikir) nak letak gambaq sendiri jadi theme
gamabq sendiri ka
gambaq pkwe or awek ka
or gambaq artis-artisa kesayangan
pernah tak pernah tak
mesti pernah kan??
kali nie aku nak bagitau cara nak buat theme untuk hp sendiri

alah aku taw
ramai dah yang taw benda nie
tapi ada gak yang tak taw
so tak salah aku nak share
(suka hati la blog aku)

senang ja nak buat
download ja theme creator dekat internet
pastue letak la gambaq hampa
then save
transfer masuk hp
tak payah nak susah2

tak taw nak download ka??
meh2 aku tlg
download ja bawah nie
|
|
|
|
\/


p/s:: untuk pengguna nokia...so many sorry (ayat serabut)
tak jumpa la nokia theme creator
susah sikit
lagipun hp nokia rasa2 payah nak dapat theme
kan2???

apa2 pun selamat mencuba




:)

TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

3 sayang gua:

Noor Wahidah Mahat said...

salam singgah..

so pinky blog u.. nice.. :)

AZTIQAH said...

@Noor Wahidah Mahat
welcome..thanx singgah :)

Anonymous said...

Assaalamualaikum,nisa suka la blog kmu ..simple ja terang..senang nak faham ..apapon tq noh untuk theme tu😍

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216