TEMAN SETIA

Kenapa Buat Facebook????????

ASSALAMUALAIKUM

hello malaysia!!!
(ayt bajet)
weyh tgh buat tue weyh
yang tengah tidoq
mimpi sampai mana dah
meleleh ayaq liuq
aish xmalu aiih
yang tengah on9 tue memang dah sah2 tengok movie
tak pun on9 facebook kan
memang dah taw dah budak2 zaman la (aku dah tua)

weyh aku nak tanya nie (banyak btoi weyh)
psaipa hampa buat facebook ha??
lepas create acc tue kan
penah dah hampa terpikiaq
kenapa la hampa buat

aku lepas dah dua tahun buat
baru hari nie aku terpikiaq
terpikiaq time tengah kerja tadi pulak tue
lalala

aku buat sebab 'beliau'
haha
ala aku nak cari kawan2 aku ja
tpi ada yang buat sebab nak cari gf or bf
tak pun saja tengok orang buat dia pun kalut
kan2???

hampa yang lain macam mana plak
pasaipa bagi mark tue kaya tak taw
satu gi hampa rasa berbaloi ka buat facebook??
tak rasa buang masa???
(aku pun ada sampai dua acc)
satu lagi buat twitter ym..tagged..apa lagi tah
pasaipa ha
padahal friend yang dok dalam tue hampir 80% kita dok jumpa hari2
setuju tak???
yang lagi best dalam dok sebilik pun dok men post2 wall
punya la tak dak kerja
pernah tak hampa buat macam tue??
jangan tipu la

apa2 pun
jom-jom kita share 
>.<

p/s:: CINTA MUKA BUKU



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

8 sayang gua:

dewqra chacqk said...

huhu , boleyh than :)

AZTIQAH said...

@dewqra chacqk
wakaki..ap dia yg bleh tahan

ekin ekin said...

sy buat sebab dia jugakk.. hehe

AZTIQAH said...

@ekin ekin
hehe faham2 :)

iPai said...

1. uhuh .. buat sebab nak cari member yang terpisah lama ..

2. hilang hp, leh mintak kat fb

3. saje nak gosip hangat ramai2 kat fb .. kat hp byr mahal ..

4. troll wall org .. wahahah

AZTIQAH said...

@iPai
gosip ja aih..dosa la bro

iPai said...

hahah .. gosip2 member2 yg ade time tuh je.. bukan gosip org yg takde kat situ .. so tak dosa .. haha ..

AZTIQAH said...

@iPai
tue mengutuk la brader

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216