TEMAN SETIA

(BW) Al-Kisah MLM Final 2012

ASSALAMUALAIKUM.....




         Yezza kedah cuti 3 hari..so masa untuk berehat tue amatlah panjang walaupun assigment sedang beratur menunggu..duhai assigment harap bersabar..sila ambil nombor giliran dan anda akan dilayan sebentar lagi...ngeh~~.....bila cuti panjang gini..maka wajiblah adegan bershopping bermula...niat utama nak beli One Utama kertas A4 jer..tapi dah terpesong ke dunia game....ha dah termain game pulak....macam biasa...cadang nak naik bumper car....tapi dah terlajak ke race car..dan seterusnya ke mortal combat..dehelll....habis duit...belum kira dengan cool blog lagi..mujur parking motor dekat luar..kalau tak 50 sen melayang dekat parking*yang nie memang Atie kedekut sikit



       Lepas balik terus cari kedai nak layan MLM akhir...ceritanya...Atie nie seumur hidup tak pernuh pun tengok MLM mahupun Raja Lawak yang sebelum nie..al maklumlah rumah takder astro...selalu kalau terlayan pun dekat youtube...itupun tak feel sangat*tolong kesian..tetiba semalam pergi layan yang akhir...nah..rasa macam peliks...nasib lah kedai makan dekat dalam taman tue ada astro...boleh la layan MLM selama dua jam bersama air teh o ais segelas....kahkahkah..nasib baik tauke kedai tue sporting sebab tuan rumah sewa encik boipreng...


goggle bagi




     Ok dah tengok tue wajiblah komen..bagi pusingan pertama...aku rasa Jambu lah yang terbaik..memang besar la Atie ketawa..peduli la ada mamat hensem ker tak yang tengok..haha...ada mamat sebelah meja Atie tue ketawa kuat sampai terkentut*tak tipu ok...dah tue boleh pulak selamber bagi tahu member dia..memang pesen tak tahu malu nie....dalam banyak-banyak Atie suka Say Who...bukan suka sebab apa..suka tengok yang kecik tue comel gila...tak salah Atie dia ada berlakon filem Indon kan kan??comel la sangat padahal dah 26...



       Next,bagi Boboi..tak beghapa nak berkenan plop kawe*tetiba...sebab Atie kekadang tak berapa suka lawak Nabil..dia macam terover...ter la...tak tahu la lawka dia jenis macam tue kan...Shiro pun boleh tahan lawaknya....bagi Atie kan Jozan nie lawak dia dah bosan..macam dah recycle...tak tahu la korang rasa macam mana...Atie rasa gitu sebab dari mula-mula femes lagi..Atie dah tengok lawak diorang nie...dan sampai sekarang lawak diorang sama jer..takder yang fresh*kemain..tapi nak buat gena...rezeki memihak kepada diorang kan....tahniah JOZAN...


*p/s: first time tengok dah komen..melampau kan..ngahaha



TERIMA KASIH SUDI SINGGAH :)

4 sayang gua:

Nurul Ainaa said...

teruknya budak laki tu sampai terkentut. erm yang tu baru lawak. hahahaa!

gedik santai said...

hohoi... Aku baru tgk Johan.. itupun dload dekat youtube... yg lain aku x tengok lagi.. cuba ko tgk mggu sebelum ni Jozan & Jambu.. lawak dowh... xoxo..

zulhilmi tempoyak said...

jozan mcm lebih kepada lawak nilai yg dorang bawak... sbb johan xde sblm2 ni kan... aku pon minat jambu jugak.. tp rezeki jozan kan.. huhu

tp shiro mmg lawak yg sweet. hahaha

Ros Anisza said...

Lawak la mamat yang gelak sampai terkentut tu... Rumah ni tak ada astro.. Tak tengok pun lagi final MLM..

COPYRIGHT @ NYAMUK TERBANG 0216